17 June 2018

Veste excelentă pentru Florin Gardoş. Ce a apărut astăzi în presa din Germania

Filed under: Sport |

wrfqgmad

Interesul Borussiei Dortmund pentru Florin Gardoş a rămas de actualitate, conform Bild, citat de les-transferts.com. Cotidianul german a publicat astăzi lista jucătorilor pe care fosta campioană a Germaniei îi urmăreşte, pentru un eventual transfer. Toţi sunt fundaşi, iar printre ei se află şi Florin Gardoş.

Oficialii Borussiei sunt îngrijoraţi de problemele din defensivă, după ce Subotic şi Hummels s-au accidentat şi vor lipsi mai multe luni. Primul nu va juca în jur de 8 luni, în vreme ce Hummels ar putea reveni la finalul anului. O soluţie de compromis a fost legitimarea de urgenţă a lui Friedrich, dar fundaşul de 34 de ani n-a mai jucat din vară – când s-a despărţit de Bayer Leverkusen – şi nu pare apt pentru cerinţele lui Jurgen Klopp.

În consecinţă, oficialii Borussiei Dortmund au alcătuit o listă scurtă cu fundaşi centrali, iar în iarnă vor alege varianta cea mai convenabilă ca preţ şi calitate.  Evgen Khacheridi (Dinamo Kiev), Matteo Bianchetti (Hellas Verone) şi Florin Gardoş sunt numele de pe această listă, însă ultimii doi par cei mai interesaţi pentru gruparea germană. Publicaţi Bild susţine că doar Bianchetti şi Gardoş au fost urmăriţi pe viu de reprezentanţii Borussiei Dortmund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *