21 April 2018

Voleibalistele joacă cu U Oradea, iar handbaliştii cu U Cluj

Filed under: Sport |

Astăzi şi duminică două echipe de la CSM Satu Mare joacă în cadrul competiţiilor oficiale.
Astăzi, de la ora 13.30 la sala LPS de pe strada Ady Endre, voleibalistele pregătite de Adrian Pricop joacă în cadrul etapei a doua a Diviziei A2, cu U Oradea. În prima etapă, echipa sătmăreană a debutat cu o victorie clară, 3-0 (25-20, 25-13 şi 25-11), la Baia Mare, cu Centrul Naţional de Excelenţă-CSS 2 din localitate. Pentru CSM vor evolua Beata Vaida, Denisa Mocar, Alexandra Mişca, Alexandra Molnar, Daiana Adamcsik, Andreea Maxim, Angelica Podină, Natalia Preda, Adriana Matei şi Natalia Acs.

Handbaliştii pregătiţi de Nicolae Istrate revin după o pauză de aproape o lună, timp în care campionatul a fost întrerupt. Astfel, duminică, de la ora 11.00, CSM primeşte vizita celor de la U Cluj, în cadrul etapei a şaptea. Un adversar incomod, dar nu imposibil de bătut. Dacă CSM ocupă locul cinci cu 12 puncte, adversara de mâine se află un loc mai sus în clasament, cu un singur punct avans. În cazul unei victorii, elevii lui Istrate se menţin în prima parte a clasamentului, acolo unde le este şi locul. Cei care vor împărţi dreptatea pe teren sunt Marta şi Băban din Baia Mare, în timp ce observator FRH a fost desemnat Gheorghe Bejenariu din Piteşti.
Din păcate echipa sătmăreană nu este în efectiv complet. Nu mai puţin de trei jucători vor fi indisponibili pentru întâlnirea cu U Cluj. Andrei Pop, extrema dreaptă, a contactat o pneumonie, iar Mureşan şi Ciaca au suferit intervenţii chirurgicale şi sunt indisponibili o perioadă mai lungă de timp.

Programul etapei
CSM Oradea-CSS Sighişoara
U Craiova – HCM Făgăraş
Extrem Baia Mare-Naţional Sighişoara
CSM Satu Mare-U Cluj
HC Sibiu-HC Piteşti
Academia Baia Mare-Voinţa Sebeş
D. Chiorean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *