More

    14 ore de fotbal la Cupa Moș Crăciun

    fotbal

    13 echipe înscrise , 14 ore de fotbal non stop și multă distracție , acestea au fost ingredientele unui turneu rezervat jucătorilor amatori și nu prea , trecuți de 30 de ani. Organizatorii turneului, cei de la CS Juniorul prin Dacian Nastai s-au declarați încântați că au reușit să aducă la mișcare între sărbători atîtea echipe.
    Jucători activi trecuți de 30 de ani ca Adrian Sălăgeanu de la Vaslui sau Marius Bălău de la Olimpia sau fostele glorii galben-albastre, Florin Fabian, Ovi Suciu, Mircea Bolba, Lulu Dragomir, Dorin Țuțuraș sau Tibi Csik au evoluat pe parchetul sălii LPS.
    ” Toată lumea a câștigat. Nu contează decât că am făcut sport și că ne-am întîlnit din nou la o mișcare”, a spus evident mulțumit Dacian Nastai, cel care a oferit premiile.
    Dar pentru că trebuie să existe o ierarhie și la astfel de competiții, echipa Soarelui s-a dovedit a fi cea mai în formă. Aceasta a trecut în sferturi de marea favorită, Olimpia cu 3-1, și apoi a învins cu același scor pe Power în semifinale. Tot cu 3-1 au câștigat și finala jucată împotriva celor de la DRM.
    Finala mică
    Power- Geiger Fenster 0-0 (2-3)
    Finala mare
    Soarelui -DRM Old Boys 3-1
    Marcatori în finală:
    Cuc Cristian 2, Coman Florin –Soarelui, Botoș Alex –DRM Old Boys.
    l DRM OLD BOYS: Maiorceac Zsolt, Pașcu Ioan, Tar Iosif, Botoș Alex, Marin Sorin, Socaciu Florin, Bodi Attila, Sălăgeanu Adrian, Nemeti Csaba, Balintfi Istfan, Ignat Mircea.
    l SOARELUI: Cherecheș Viorel, Oșan Darian, Coman Florin, Ploeșteanu Lucian, Paza Călin, Păcurar Florin, Cucu Cristian, Dragoș Ioan , Covacs George.
    Clasament final
    1.Soarelui
    2.DRM Old Boys
    3.Geiger Fenster
    4.Power
    l Premii speciale:
    Cel mai tehnic jucător – Adrian Sălăgeanu (DRM Old Boys)
    Golgeterul competiţiei – Adrian Farcău (Power)
    Cel mai bun portar – Foitoş Darian (Geiger Fenster).
    Felicitări organizatorilor și participanților și „La Mulți Ani“ cu multă sănătate din partea redacţiei sport a GNV.
    Florin Mureșan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE