22 April 2018

Banchet de final de an la Olimpia

Filed under: Sport |

poza-(2)

Anul 2013 a fost unul excelent pentru echipa fanion a județului nostru. Olimpia a revenit după șapte de ani de pauză în liga a 2-a iar după sezonul de toamnă galben-albaștrii sunt în cărți pentru accederea în play-off-ul seriei a doua.
Aseară conducerea a ținut să marcheze acest an bun printr-un banchet la care au fost invitați toți jucătorii și antrenorii cu soțiile sau prietenele , de asemenea au fost prezenți o parte dintre colaboratori și sponsori.
Invitați de onoare au fost, cu siguranță, președintele Consiliului județean, Adrian Ștef, subprefectul județului Satu Mare, Cristian Sasu, deputatul UDMR, Gabor Kereskenyi, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, precum și fostul internațional sătmărean Daniel Prodan și fundașul Stelei, Florin Gardoș.
”A fost un an foarte bun și vă mulțumesc tuturor” a punctat președintele clubului ,Dan Băbuț-Domuța, care a amintit apoi că obiectivul rămâne o clasare între primele șase din serie.
”Sînt mândru de voi și vă doresc mult succes și sănătate și anul viitor. De altfel Consiliul județean alături de Primăria Satu Mare vor rămâne alături de Olimpia și pe viitor” a ținut să precizeze președintele Consiliului județean, Adrian Ștef, în vreme ce antrenorul Tibi Csik le-a mulțumit jucătorilor și colegilor săi antrenori de la club pentru că împreună Olimpia a revenit în liga a 2-a.
”Ne-a lipsit doar experiența pentru a acumula mai multe puncte. Sînt convins că vom elimina la primăvară din greșeli și vom îndeplini obiectivul stabilit” a amintit Csik.
Odată rostite discursurile a început petrecerea iar show-ul și muzica au fost asigurate de Dj Dacian.
Altfel, Olimpia se va reuni pe 8 ianuarie iar lotul ar putea suferi câteva modificări…dar despre noutăți vorbim abia la anul!
Cristian Stan

One Response to Banchet de final de an la Olimpia

  1. da POPA ce cauta in poza??? si asta i mare olimpist??? penibili toti ,in afara de fotbalisti ,atit,in rest niste lingai

    sorin dan
    29 decembrie 2013 at 12:53
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *