More

    Bogdan Bratiş, în finala X Factor

    bogdan-bratis

    Sătmăreanul Bogdan Bratiş, în vârstă de 17 ani, elev la Colegiul Naţional “Doamna Stanca” şi cursant al Şcolii de Arte Satu Mare, s-a calificat duminică seara, primul, în finala X Factor de la Antena 1, după o prestaţie de excepţie. El este primul sătmărean care ajunge în faza finală la concursurile de talent-show organizate de televiziunile naţionale.

    În cadrul galei de duminică, în prima fază cei şase semifinalişti trebuiau să interpreteze câte un duet cu un artist celebru. Astfel, Bogdan a cântat cu Călin Goia de la Voltaj, “Ca la 20 de ani”, cu o coregrafie excepţională încheiată cu un stage diving, în timp ce Double X au cântat cu CRBL, Mădălina Lefter cu Luminiţa Anghel, Alex Maţaev cu Paula Seling, November cu Dragoş Udilă şi Florin Ristei cu Lora. După prima fază a semifinalelor, publicul a decis ca în partea a doua a galei să intre cei de la Double X, Mădălina Lefter, Bogdan Bratiş, Florin Ristei şi Alex Maţaev, în timp ce trupa November a fost eliminată.

    Astfel, în partea a doua a galei, cei cinci concurenţi rămaşi trebuiau să interpreteze “piesa pentru finală”, Bogdan interpretând magistral “Stop and stare” de One Republic. După cea de-a doua sesiune de vot s-au decis finaliştii X Factor 3, Bogdan Bratiş fiind primul salvat de către public. În finală, el va concura alături de Florin Ristei, Alex Maţaev şi Mădălina Lefter, în timp ce trupa Double X a fost eliminată, iar mentorul lor, Cheloo, a rămas fără nicio trupă.

    În finală, cei patru finalişti vor interpreta două piese: una solo, iar cealaltă în duet cu juratul îndrumător al categoriei din care fac parte, urmând ca publicul să decidă cine vor fi cei doi concurenţi rămaşi în concurs. Ultimii doi vor interpreta câte o piesă suplimentară, iar la final publicul va decide cine va fi X Factor 3. Pentru ca Bogdan Bratiş să fie declarat câştigător, el trebuie să fie votat la 1313 cu textul Bogdan, în Gala finală de duminică seara, când prezentatorii vor da start vot.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE