24 June 2018

Cadouri social-democrate oferite din suflet

Filed under: Locale |

cadouri

Liderii social – democraţi împreună cu preşedintele organizaţiei judeţene, Mircea Govor, consilierul judeţean Rodica Maxi, directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare, Eugenia Ardelean, preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan, preşedintele TSD Carei, Adrian Mareş, şi alţi membri ai organizaţiei de tineret au fost prezenţi ieri alături de filiala careiană a partidului la campania de împărţire a darurilor în centrele de îngrijire ale DGASPC. Chiar dacă au dificultăţi, copiii de la casele de tip familial “Speranţa” şi „Violeta” din Carei îşi petrec sărbătorile la fel ca noi toţi. Cadrele de aici, deşi puţine la număr, încearcă să le ofere acestora ceea ce fiecare copil are acasă: un brad împodobit, ghirlande şi beteală. Asta nu ar fi posibil fără ajutorul oamenilor mărinimoşi, dar şi a autorităţilor locale şi judeţene care le sprijină necondiţionat. Pentru aceştia tinerii au pregătit un scurt moment artistic presărat cu colinzi şi poezii.
Spectatorii i-au răsplătit pe tineri cu cadouri. Pachetele au venit atât din partea organizaţiei careiene a Partidului Social Democrat cât şi din partea conducerii Direcţiei de Protecţie a Copilului şi a preşedintelui PSD Mircea Govor. “Este foarte important ca aceşti tineri să aibă şi ei parte de cadouri sub brad”, a declarat Eugenia Ardelean, directorul general adjunct al DGASPC. Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Mircea Govor, a adus şi el daruri copiilor de la cele două case de tip familial dar nu le-a uitat nici pe cele două “mămici” care se ocupă de minori. Responsabilul celor două centre, Simona Hancis, a subliniat că astfel de vizite sunt mereu binevenite : “ Ei se bucură foarte mult că vine lumea şi pe la ei, simt că sunt şi ei la fel de importanţi ca toţi copiii”.
Casele de tip familial nu au fost singurul popas al social- democraţilor. În spiritul Crăciunului, aceştia i-au vizitat şi pe beneficiarii sistemului de asistenţă socială acordat de către Centrul “Sfânta Ana” din Carei. Aici, persoanele adulte, cu handicap mental, i-au întâmpinat cu colinzi.
Silvia Spanciu

One Response to Cadouri social-democrate oferite din suflet

  1. Doamna Director Eugenia Ardelean este o vinta sufleteasca care a dat dumnezeu la ia in care ajuta intregul centrelor de ploasament si merita in vitor sa ajunca director general Al conducerii noastre DGASPC-Satu-Mare in care oameni sunt multimit de ia, il mulsumesc domnului director general Apan Octavian Vasile petru tot ce a facut in preuna cu doamnei director ajunct dumnezeu sa va cuvinteze familia

    din paretea Lui Beneficiarul Varga -Adrian de la centrul sf-ana

    varga Adrian
    27 January 2014 at 12:24
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *