More

    Caravana şi Moşul PNL au pornit la drum

        pnl

    Circa 4.000 de copii din 26 de localităţi din judeţ vor primi cadouri din partea lui Moş Crăciun în cadrul Caravanei PNL care a pornit ieri la drum. Detalii despre această caravană au fost furnizate ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, de către preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Satu Mare, Adrian Ştef, şi preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale Satu Mare, Marcela Papici, alături de Moş Crăciun şi câţiva consilieri locali şi judeţeni PNL.
    Încă de la începutul întâlnirii cu presa, Adrian Ştef a precizat că PNL a pregătit o caravană care împreună cu Moş Crăciun şi ajutoarele sale, vor străbate aproape întreg judeţul şi vor împărţi cadouri pentru copiii sătmărenilor. “Prin această acţiune vrem să aducem o bucurie pe chipurile copiilor. În cadrul caravanei, care se va desfăşura în perioada 18-21 decembrie, am încercat să cuprindem întreg judeţul”, a precizat Adrian Ştef.
    La rândul său, Marcela Papici a declarat că au fost pregătite 4.000 de pachete cu daruri care vor fi distribuite în 26 de localităţi din judeţ. În municipiul Satu Mare, caravana va poposi în data de 20 decembrie, însă vor mai fi împărţite cadouri în oraşele Carei, Ardud, Tăşnad şi Livada şi în comunele Beltiug, Bogdand, Medieşu Aurit, Petreşti, Sanislău, Căuaş, Santău, Homoroade, Crucişor, Vama, Târşolţ, Doba, Urziceni, Tiream, Căpleni, Turulung, Cămin, Pişcolt, Bixad şi Cămârzana. “În afară de faptul că primesc cadouri, pentru copii este foarte important să le primească chiar de la Moş Crăciun. Fiecare copil care va şti să colinde va primi câte un cadou”, a mai spus Papici.
    La final, atât Adrian Ştef cât şi Marcela Papici le-au urat tuturor sătmărenilor sărbători fericite şi cu sănătate, precum şi un an nou mai bun şi plin de împliniri.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE