More

    Ce îi aşteaptă pe români în 2014. Astrologii prevăd un CUTREMUR DEVASTATOR

    1

    Marele cutremur va zgudui România anul viitor, susţine astrologul Mariana Cojocaru. Aceasta a precizat, la România TV, că există şanse mari ca un cutremur cu o magnitudine de peste 7 să zguduie ţara noastră.

    “Următorul cutremur care va veni la noi şi care va fi semnificativ ca şi încărcătură pe scara Richter seamănă foarte mult cu cel din ’77, când a fost tot pe anul Şarpelui. În Berbec avem Marte. Cele două cutremure au avut ori karmă negativă cu Lună Neagră în Berbec ori karmă negativă cu Chiron care este lecţia de viaţă, semn că la anul, această axă de destin va intra în Berbec cu karmă negativă şi în Balanţă. Ne-am tot învârtit pe structura aceasta. Şi anul viitor şi celălalt an până spre vară, toamnă, au aspecte de genul acesta”, a declarat, la România TV, astrologul Mariana Cojocaru.

    Cu toate acestea, astrologul spune că există şi veşti bune. Potrivit astrelor, România a ieşit din criza economică, iar populaţia va începe să simtă şi efectele.

    “Conjuncţia din Scorpion cu Saturn din lunile octombrie şi noiembrie care au spus stop crizei. La nivel de populaţie se va simţi peste următorii 3-4 ani. Vestea bună este că motorul începe să funcţioneze şi, din aproape în aproape, efectele la nivel social se vor simţi. Va începe din nou să fie palpabilă ca şi venit, ca şi profit, ca şi beneficiu la nivel de populaţie”, a adăugat aceasta.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE