More

    Cele mai infidele zodii!

    3

    Infidelitatea este o realitate pe care o condamnăm sau nu, dar care de multe ori ne poate lua prin surprindere.

    Mai mult bărbaţii şi mai puţin femeile (sau poate viceversa) au, în timp, o uşoară predispoziţie de a căuta noul sexual şi emoţional.

    Decizia de a accepta sau nu infidelitatea ca pe un mod de viaţă aparţine fiecăruia în parte, dar azi vorbim strict despre predispoziţia spre a fi infidel.

    Pe lângă tot felul de studii care au analizat statistic, sociologic, psihic înclinaţia spre înşelat, mai există un “barometru” ce ţine de influenţa astrală.

    Adică, unele semne zodiacale te fac mai predispus la “a da frâu liber” dorinţei de a experimenta în afara unei relaţii sau chiar a unei căsătorii.

    Ca să ne conştientizăm păcatele cu care ne-am născut sau să ştim dinainte la ce să ne aşteptăm de la partenerii noştri, am să vă prezint succint înclinaţia fiecărei zodii către înşelat.

    În linii mari, astrologii consideră că cele mai “tentate” zodii sunt cele cu ascendent în Soare, Lună, Venus, Marte…

    Berbec

    Dacă ar trebui să îl numim pe cel mai puţin loial semn zodiacal, atunci am putea striga în gura mare: Berbec. Uşor visători, cei născuţi sub acest semn astral sunt permanent în căutarea escapadelor, a provocărilor de orice fel.

    Prin structura sa, Berbecul este un partener ideal pentru relaţiile extraconjugale: pasional, mereu gata să încerce gustul tentaţiilor şi, bineînţeles dornic să i se confirme mereu valoarea.

    Dacă eşti născut sub semnul zodiacal Berbec vei avea aptitudini de amant, dar vei lupta constant cu pierderea rapidă a interesului pentru celălalt.

    În cazul Berbecilor, focul pasiunii se cam stinge după ce îşi câştigă partenerul, fiind mai atraşi de lupta în sine decât de finalitatea ei.

    Din punct de vedere sexual, tot ei cunosc foarte bine, intuitiv, armele seducţiei şi aşteaptă parteneri dorniţi de cât mai multe experienţe sexuale interesante.

    Taur

    Deşi extrem de senzuali, cei născuţi sub semnul zodiacal al Taurului iubesc siguranţa unei relaţii stabile. Ei sunt exact la polul opus Berbecilor, oferindu-ţi garanţia fidelităţii lor.

    În cazurile rare în care au “călcat strâmb”, Taurii transformă chiar şi relaţia extraconjugală într-o relaţie stabilă, de lungă durată.

    Ei sunt fidelii zodiacului, prin definiţie. De obicei, se căsătoresc repede şi îşi fac continuu planuri de viitor – dacă eşti Taur atunci sigur simţi nevoia de a şti mereu în ce punct al relaţiei te afli şi încotro te îndrepţi, cu câţi paşi pe minut şi care sunt exact ocolişurile pe care le vei întâmpina.

    Gemenii

    Nu degeaba li se spune “Gemeni” – cei ghidaţi de această energie astrală sunt duali, cu o capacitate înăscută de a iubi mai multe persoane în acelaşi timp sa, cel puţin, în aceeaşi perioadă.

    Carismatici, glumeţi, deschişi spre distracţii şi cu sexualitate debordantă, Gemenii pot fi amanţii perfecţi.

    Mai ales că partea afectivă nu este neapărat latura forte a acestei zodii, fericirea lor constând într-un erotism debordant şi în inventivitatea sexuală a partenerului.

    Predispoziţia lor spre infidelitate vine din felul lor de a fi foarte pasionali – se îndrăgostesc repede şi fără limite – dar devin la fel de repede dezinteresaţi.

    Rac

    Deşi complicaţi, cu trăiri interioare greu de înţeles de către parteneri, cei născuţi sub semnul zodiacal Rac trăiesc pentru a oferi şi a primi stabilitate.

    Aşadar, predispuşi mai degrabă spre fidelitate decât spre infidelitate, sunt extrem de preocupaţi de conceptul de familie şi de ceea ce îşi pot extrage din sânul familie – fericire, linişte, siguranţă etc.

    Dacă eşti într-o relaţie cu un Rac, grija că i-ar putea fugi ochii după altcineva (mai frumos sau mai deştept) va fi aproape inexistentă.

    Prin prisma caracterului său, cel născut în Rac nu îşi va ierta niciodată partenerul dacă acesta îl va înşela, chiar dacă va încerca să mimeze că “a trecut cu vederea”.

    Leu

    Nu poti spune cu certitudine în care categorie se încadrează enigmaticul Leu – poate fi extrem de loial, dar şi foarte degajat atunci când vine vorba de infidelitate.

    Cei născuţi sub semnul Leului iubesc relaţiile de lungă durată şi se implică până la “utlima picătură”, dar totodată aleg despărţirile imediat cum înţeleg că nu mai există şanse de salvare.

    Aşadar, Leul poate însela cu uşurinţă, deşi mai degrabă alege despărţirile decât infidelitatea.

    Oricare ar fi decizia la care a optat, el va gestiona situaţiile cu demnitate şi diplomaţie specifică.

    Cei guvernati de zodia Leu iubesc profund, sincer, dar le place enorm şi flirtul ca joc erotic si, desi nu ar părea, sunt preocupaţi de activitatea sexuală, având pretenţii de la partener(ă) – uneori poate exagerate.

    Iar dacă dorinţele lor sexuale nu le sunt îndeplinite, mai mult ca sigur vor înşela.

    Fecioara

    Alunecoase în aparenţe, Fecioarele iubesc stabilitatea şi, din principii conservatoare (tradiţie, familie, siguranţă), nu înşală.

    Despre bărbaţii născuţi sub semnul Fecioară se spune ca sunt rezervaţi până spre timizi, nu iubesc cu pasiune sau cu romantism şi nici nu îşi axează viaţa spre împlinirea erotică.

    În cazurile extrem de rare în care o Fecioară “calcă strâmb”, atunci să fii sigur ca o va face cu discreţie nebănuită şi fără să îşi pună în pericol relaţia stabilă.

    Cât despre femei, ele sunt acelea care nu ar ierta pentru nimic în lume infidelitatea partenerului.

    Balanţa

    Nu te poţi baza în mod complet pe loialitatea unei Balanţe pentru că, deşi iubesc cu patos, fiind foarte atenţi la detalii, comunicativi, implicaţi, cei născuţi sub acest semn astral sunt într-o continuă căutare a echilibrului perfect.

    Atunci ei devin instabili şi vulnerabili în faţa altor persoane despre care bănuiesc că sunt puţin mai atrăgătoare, puţin mai interesante, puţin mai graţioase decât ce au până în momentul respectiv.

    Să nu vă fie mare mirarea dacă întâlniţi un bărbat Balanţă care are mai mult de o amantă – stă în felul lor de a fi, face parte din căutarea armoniei perfecte.

    Scorpionul

    Cu atuuri care i-ar putea trece în categoria “buni amanţi”, predispuşi la infidelitate (pasionali, posesivi, atrăgători, carismatici, dominatori şi cuceritori), totuşi cei născuţi sub semnul zodiacal Scorpion rămân loiali şi sinceri cu partenerii lor.

    Un Scorpion devine vulnerabil numai atunci când relaţiile sexuale cu partenerul nu sunt deloc satisfăcătoare, sexul fiind punctul său principal de atracţie.

    Nu va ierta niciodata infidelitatea iubitului/iubitei şi va răspunde cu aceeaşi moneda.

    Săgetătorul

    Un bărbat sau o femei născuţi sub influenţa astrală a Săgetătorului va înşela, în proporţii ridicate pentru că ei iubesc mai mult ca oricine libertatea şi aventura. Se plictisesc repede şi urăsc monotonia.

    Numai liberi simt că trăiesc şi numai într-o permanentă aventură se simt împliniţi, ceea ce îi face, deseori, duali.

    Există, de asemenea, scenariul următor: un Sagetator infidel în tinereţe, dar foarte sincer în a doua etapă a vieţii lui, unde familia să primească tot interesul lui.

    Capricornul

    Daca ai sau vei avea un partener Capricorn, geloziile tale sunt inutile: aceşti timizi ai zodiacului european au calitatea de a fi stabili, corecţi, fideli.

    Iar echilibrul lor provine dintr-un simţ al datoriei înascut, iubitul perfect pentru relaţii de lungă durată.

    Poate nu vă veţi bucura de prea multă afecţiune din partea unui Capricorn, dar asta nu înseamnă că vă sfidează sau că nu vă iubeşte – nu este o fire extrovertită (în cele mai multe cazuri), dar este acel om pe care te poţi baza oricând.

    Vărsătorul

    Nu îi fura independenţa unui Vărsător pentru că atunci el, cu siguranţă, nu te va mai iubi. Cei născuţi sub semnul zodiacal Vărsător urăsc regulile şi iubesc libertatea, de aceea va alege pentru timp îndelungat singurătatea.

    Iar atunci când devin parteneri, dau dovadă de loialitate şi înţelegere. Bărbaţii ghidaţi de zodia Vărsător sunt printre puţinii capabili să ierte mici infidelităţi şi tot cei care se căsătoresc cu greu, abia în momentul în care sunt convinsi ca acest angajament nu le va submina libertatea.

    Pesti

    În lupta cu Berbecii, Gemenii si Balanţele ies, mai mult ca sigur, cei născuţi sub semnul zodiacal Pesti ies învingători – trăiesc pentru a înşela.

    Pot avea mai multe amante în acelaşi timp, sunt predispuşi spre conflicte emoţionale şi nu se implică niciodată prea mult într-o relaţie.

    În jocul infidelităţii sunt susţinuţi de şarmul lor specific, de masculinitatea debordantă şi de fascinaţia lăsată în urma lor.

    Rolul de amant li se potriveşte perfect: pasionali, atenţi la detalii, sensibili, dar şi carnali, politicosi, dar şi îndrăzneţi.

    Înşală când sunt criticaţi sau când nu li se acordă atenţia pe care consideră că o merită, fiind un amlgam de sensibilitate şi fermitate.

    Un romantic incurabil, foarte preocupat de nevoile celor cu care îşi împarte viaţa, ajunge în cele din urmă să îşi dezamăgească şi soţia şi amanta, oscilând continuu între cele două.

    Dezamăgirea poartă numele unor promisiuni nerespectate…

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE