More

    Cete de colindători la NVTV şi GNV

    maica

    Redacţiile Nord-Vest TV şi Gazeta de Nord-Vest au fost colindate ieri de mai multe cete de colindători. Vestea naşterii Pruncului Iisus a fost adusă de colindătorii de la Asociaţia “Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului”, de elevii de la Şcoala Gimnazială Octavian Goga şi de la Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt”, precum şi de corul jandarmilor sătmăreni.

    Aproape 50 de colindători de la Asociaţia “Acoperământul Maicii Domnului”
    Încă de dimineaţă, aproape 50 de colindători de la Asociaţia “Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” au colindat cele două redacţii. Îndrumaţi de preotul Ioan Dobrican şi voluntarul Marinela Griga, copiii care beneficiază de serviciile acestei asociaţii au început cu colinda “O, ce veste minunată”, aducând astfel vestea naşterii Mântuitorului Hristos. Directorul general al NVTV şi GNV, Răzvan Govor, a mulţumit pentru colindă, le-a oferit colindătorilor cozonac şi suc, precum şi dulciuri.

    orto

    Elevii de la “Octavian Goga” şi Liceul Ortodox, cu colindul în studioul NVTV
    Au urmat apoi cu colindul elevii Şcolii Gimnaziale “Octavian Goga” din municipiul Satu Mare. Colindele interpretate de vocile lor cristaline i-au impresionat pe angajaţii NVTV şi GNV, fiind răsplătiţi cu cozonaci, suc şi dulciuri din partea conducerii.
    Elevii Liceului Ortodox “Nicolae Steinhardt” au fost a treia ceată de colindători care au poposit în studioul NVTV. Dirijaţi de preotul-profesor Ioan Popa Bota, elevii care în viitor vor ajunge foarte probabil preoţi, au interpretat mai multe colinde tradiţionale româneşti, urând totodată sărbători fericite tuturor. Directorul Răzvan Govor le-a mulţumit, le-a urat la rândul său Crăciun Fericit şi un an nou mai bun şi i-a poftit la cozonac, suc şi dulciuri.

    Corul jandarmilor sătmăreni
    Ca în fiecare an, redacţiile NVTV şi GNV au fost colindate şi de corul jandarmilor sătmăreni, dirijat de preotul militar Cristian Silaghi, care au interpretat magistral mai multe colinde tradiţionale româneşti, precum şi câteva cântece de iarnă şi patriotice. După ce li s-a mulţumit de colindă, jandarmii au fost invitaţi la cozonac şi să ciocnească un pahar de vin. Jandarmii nu au părăsit sediul NVTV şi GNV înainte de a ura, pe note muzicale, un călduros “La Mulţi Ani!” tuturor angajaţilor trustului de presă promiţând că “Şi la anul vor veni!”.

    Florin Dura

    jandarmi

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE