More

    Cu şansa a doua la Arad

    baschet

    După cinci ani în care duelurile din liga naţională de baschet feminin dintre Arad şi Satu Mare reprezentau adevărate derby-uri acum, din păcate, situaţia s-a schimbat. ICIM Arad porneşte clar favorită în faţa unui CSM Satu Mare restructurat şi redus la nivel de echipă de pluton.
    Astfel că partida de azi(n.r. sambata) de la Arad se anunţă a fi doar un nou galop de sănătate pentru ICIM în condiţiile în care Satu Mare nu-şi mai propune decît o simplă calificare în play-off. Neînvinse în acest sezon arădencele domină atît Liga Naţională cît şi Liga Europei Centrale şi se anunţă a fi principala candidată la titlu.
    CSM Satu Mare chiar dacă va fi învinsă în această seară va termina anul pe poziţia a 6-a a clasamentului… Nesperat de bine totuşi faţă de previziunile sumbre din vară…
    CSM Satu Mare s-a deplasat la Arad cu un lot de 10 jucătoare junioara Teodora Vasile completînd lista celor nouă senioare. Din păcate Andreea Orosz e uşor accidentată şi s-ar putea să nu poată intra pe teren.
    Partida ICIM Arad- CSM Satu Mare va începe la ora 18 şi va fi arbitrată de Monica Csender ţi Alin Roşu iar comisar a fost delegat Radu Vaida.
    Derby-ul penultimei etape a turului se va juca mîine de la ora 18 la Sfîntu Gheorghe între Sepsi şi CSM Tîrgovişte.
    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE