24 April 2018

Cui i-ai face cadou o colecţie de sticle de băutură de un million de euro?

Filed under: Life |

4

The Telegraph a realizat o listă cu câteva dintre cele mai scumpe sticle de băutură lansate cu ocazia sărbătorilor. Astfel, o sticlă de la Glenrothes Extraordinary Single Cask , din 1970, semnată de Gordon Motion, maestrul din spatele reţetei, este disponibilă pentru vânzare într-o carcasă de piele, cu decantor din cristal , pentru preţul de 3.500 de lire sterline, pe site-ul Berry Bros&Rudd.

Brandul Macallan oferă de sărbători ediţia limitată Lalique V “The Spiritual Home” ce conţine o sticlă rară  de whisky single malt, de 62 de ani, cu preţul de 16.000 de lire sterline. Sticla se poate cumpăra de pe site-ul The whisky  exchange.

Colecţia de sticle de whisky Dalmore Paterson conţine 12 decantoare din cristal, alese de master distiller Richard Paterson, şI e prezentată într-o cutie legată cu piele, alături de de o carte despre colecţie. Preţul este unul pe măsură, 987.500 de lire sterline, la Harrods.

Pentru pasionaţii de şampanie brandul Armand de Brignac a lansat de sărbători colecţia  Ace of Spades Dynasty  ce include 36 de sticle în toate mărimile disponibile pe piaţă, plus o sticlă de 30 de litri al cărei design a fost realizat de Jay –z  şI despre care se spune că e cea mai mare sticlă de şampanie din lume. Setul costă 130.000 de lire sterline.

Colecţionarii mai boemi vor aprecia şi Hendrick’s Flask Set, o geantă de voiaj, din piele, care conţine o sticlă de gin Hendrick, o eşarfă din mătase şi caşmir realizată de croitorii scoţieni Walker Slater şi o “ploscă” artizanală realizată de bijutierul Hannah Martin. Setul se găseşte la Harrods şi costă 795 de lire sterline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *