More

    Cui i-ai face cadou o colecţie de sticle de băutură de un million de euro?

    4

    The Telegraph a realizat o listă cu câteva dintre cele mai scumpe sticle de băutură lansate cu ocazia sărbătorilor. Astfel, o sticlă de la Glenrothes Extraordinary Single Cask , din 1970, semnată de Gordon Motion, maestrul din spatele reţetei, este disponibilă pentru vânzare într-o carcasă de piele, cu decantor din cristal , pentru preţul de 3.500 de lire sterline, pe site-ul Berry Bros&Rudd.

    Brandul Macallan oferă de sărbători ediţia limitată Lalique V “The Spiritual Home” ce conţine o sticlă rară  de whisky single malt, de 62 de ani, cu preţul de 16.000 de lire sterline. Sticla se poate cumpăra de pe site-ul The whisky  exchange.

    Colecţia de sticle de whisky Dalmore Paterson conţine 12 decantoare din cristal, alese de master distiller Richard Paterson, şI e prezentată într-o cutie legată cu piele, alături de de o carte despre colecţie. Preţul este unul pe măsură, 987.500 de lire sterline, la Harrods.

    Pentru pasionaţii de şampanie brandul Armand de Brignac a lansat de sărbători colecţia  Ace of Spades Dynasty  ce include 36 de sticle în toate mărimile disponibile pe piaţă, plus o sticlă de 30 de litri al cărei design a fost realizat de Jay –z  şI despre care se spune că e cea mai mare sticlă de şampanie din lume. Setul costă 130.000 de lire sterline.

    Colecţionarii mai boemi vor aprecia şi Hendrick’s Flask Set, o geantă de voiaj, din piele, care conţine o sticlă de gin Hendrick, o eşarfă din mătase şi caşmir realizată de croitorii scoţieni Walker Slater şi o “ploscă” artizanală realizată de bijutierul Hannah Martin. Setul se găseşte la Harrods şi costă 795 de lire sterline.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE