More

    Dacă ar fi avut mai multă linişte, probabil făcea mult mai multe lucruri

    Soţia premierului Victor Ponta, europarlamentarul Daciana Sârbu, spune că nu poate da calificative activităţii de prim-ministru a soţului său, fiindcă nu ar fi obiectivă, ea adăugând că premierul ar fi făcut ”mult mai multe lucruri” în cazul în care ar fi avut ”mai multă linişte”. Daciana Sârbu a afirmat, sâmbătă, la Ploieşti, într-o declaraţie dată presei, că se bucură atunci când citeşte în presa străină articole în care România este prezentată drept ţara cu cea mai mare creştere economică, dar şi atunci când vede că în ţară se lucrează sau se semnează contracte de lucrări pentru infrastructură.
    Întrebată care sunt lucrurile pe care soţul său Victor Ponta le-ar fi putut face mai bine în calitate de prim ministru, Daciana Sârbu a răspuns: ”Dacă ar fi avut mai multă linişte probabil că făcea mult mai multe lucruri, dar cred că întotdeauna sunt şi alte lucruri de făcut, întotdeauna sunt nemulţumiţi, important e să-ţi urmăreşti clar ţintele şi să ştii bine ce ai de făcut”. Ea a mai spus, răspunzând unei întrebări, că nu poate da calificative activităţii primului-ministru, pentru că nu ar putea fi obiectivă.
    Întrebată cum ar reacţiona dacă Victor Ponta i-ar spune că doreşte să candideze pentru funcţia de preşedinte al României, Daciana Sârbu a refuzat să răspundă. Europarlamentarii Daciana Sârbu şi Corina Creţu au participat, sâmbătă, la Ploieşti, la lansarea unui program care are rolul de a facilita comunicarea online între copiii aflaţi în România şi părinţii acestora plecaţi la muncă în străinătate.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE