More

    ”De Crăciun şi îngerii au nevoie de ajutor”, concert caritabil de colinde

    ”De Crăciun şi îngerii au nevoie de ajutor”! – sub acest slogan se desfăşoară, azi, de la ora 18.00, concertul de colinde organizat de Şcoala Postliceală Sanitară Zalău. Cei care vor participa la acest concert de colinde vor putea face donaţii care vor fi direcţionate către copiii de la Centrul Multifuncţional Jibou.

    Concertul va avea loc la Cercul Militar din Zalău, începând de la ora 18.00, intrarea fiind liberă. Cei care doresc să contribuie la strângerea de materiale pentru copiii de la Centrul din Jibou vor avea oportunitatea de a dona, la intrare, orice consideră ei de cuviinţă, începând de la haine sau jucării, până la dulciuri sau produse alimentare neperisabile (ulei, zahăr, făină, orez, etc.).
    A devenit o tradiţie ca în preajma sărbătorilor de iarnă, Corul ”Empatia” al Şcolii Postliceale Sanitare Zalău să organizeze o serată de colinde intitulată ”Medicinişti cu trup şi suflet”, în semn de preţuire a colaborării cu instituţiile medicale. În acest an, în colaborare cu Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu” şi Colegiul Naţional ”Silvania” Zalău s-a încheiat un parteneriat în cadrul căruia serata de colinde din acest an este organizată şi în scop caritabil.
    Serata de colinde de astăzi reprezintă finalizarea proiectului ”De Crăciun şi îngerii au nevoie de ajutor”, demarat de elevii Şcolii Postliceale Sanitare Zalău, coordonaţi de profesorul doctor Mihai Iacob şi profesorul Ioana Şulumete, care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru copiii din cadrul Centrului Multifuncţional Jibou. Parteneri ai proiectului sunt Cercul Militar Zalău, Episcopia Sălajului, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Spitalul Judeţean Zalău.
    Colindele vor fi interpretate de corul ”Empatia” al Şcolii Postliceale Sanitare Zalău, iar ca invitaţi speciali vor concerta Ileana Domuţa Mastan, Daiana Bălănean şi Deisa Buzgău.

    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE