More

    DIETA CU MIERE, cea mai RAPIDĂ metodă pentru a SLĂBI până la REVELION

    5

    Un nutriţionist britanic a pus astfel la punct o dietă cu miere care nu exclude din planul zilnic gustările şi deserturile interzise de obicei în alte cure de slăbire.

    Mike McInnes a stabilit o serie de reguli simple ale dietei cu miere, considerate “reguli de aur”, şi care, dacă vor fi respectate, vor duce la pierderea unui kilogram pe săptămână, potrivit ziarulring.ro.

    Înlocuiţi zahărul cu mierea

    Deşi, în cele mai multe cure de slăbire, alimentele grase sunt considerate duşmanul numărul 1, tot mai multe cercetări au ajuns la concluzia că principalul vinovat pentru obezitate este zahărul, fiecare gram de zahăr consumat fiind metabolizat în două grame de grăsime corporală. Renunţaţi prin urmare la zahăr şi la îndulcitorii artificiali, inclusiv la alimentele care conţin zahăr “ascuns”, pe care producătorii îl adaugă pentru a îndulci produsele alimentare, cum ar fi pizza semipreparată şi sosurile pentru paste. Dimineaţa, beţi un pahar cu apă caldă în care aţi adăugat două linguriţe de miere. Folosiţi miere pentru a îndulci ceaiul şi cafeaua, şi chiar la gătit – mierea este de două ori mai dulce decât zahărul, aşadar înjumătăţiţi cantităţile.

    Renunţaţi la alimentele bogate în sare, zahăr şi grăsimi

    Alegeţi alimentele cu adevărat hrănitoare – cereale integrale, fructe şi legume, peşte, carne slabă – şi renunţaţi la gustările bogate în zahăr, la cipsuri şi băuturi acidulate, la alimente prăjite şi procesate, meniuri de fast-food şi la produse de patiserie.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE