More

    FC Kinder, pe doi la Cupa Liviu Antal

    fc-kinder

    Grupa 2006 de la FC Kinder Carei a participat zilele trecute la un turneu important de fotbal în sală, Cupa Liviu Antal ajunsă la ediţia a patra, la Cluj Napoca. A fost un turneu cu echipe foarte bine pregătite la acest nivel de vârstă, o experienţă de neuitat pentru viitorii fotbalişti, echipa careiană obţinând rezultate meritorii, înregistrând cinci victorii, două egaluri şi o singură înfrângere cu scorul de 1-0. În final echipa s-a clasat pe locul doi, după Sibiu, dar în faţa unor echipe precum CFR 1907 Cluj, Best Cluj, Arsenal Bistriţa, CS Liviu Antal sau Olimpia Satu Mare. În plus FC Kinder a dat şi golgeterul turneului, după ce Aron Varga a marcat 10 goluri.
    Antrenorul Jozsef Csenteri ne-a spus că bucuria copiilor a fost una deosebită, trăind la maxim fiecare moment al jocurilor. Clubul mulţumeşte părinţilor pentru susţinerea copiilor şi la acest turneu, unde au fost prezenţi în număr mare, fiindu-le alături şi încurajându-i pe micuţii fotbalişti.

    Iată echipa care s-a clasat pe locul doi: Hevele Hunor, Mihalca Victor, Varkuti Bencze, Koch Mate, Funkenhauzer Ştefan, Varga Aron, Ozsvath Mark, Pop Sebastian, Szabo Norbert, Demko Krisztian, Szenasi Mark, Sroth Adam. Antrenor: Csenteri Jozsef.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE