20 June 2018

Focuri de artificii și lasere, surpriza Primăriei Zalău în noaptea de Anul Nou

Filed under: Actualitatea Salajeana |

2

Pentru sărbătorile de iarnă din acest an, Primăria Zalău a împodobit orașul mai frumos ca niciodată, iar cele două elemente noi, este vorba de fântâna arteziană montată la intrarea în Parcul Central și o alta în fața fostului Cinema Scala, pe bd. Mihai Viteazul, dau un specific aparte peisajului de iarnă.

În ton cu sărbătorile este și Târgul de Crăciun, situat în Piața 1 Decembrie 1918, cunoscut ca platoul de marmură din fața Prefecturii Sălaj. Comercianții au adus jucării, turtă dulce, produse tradiționale, vin fiert și multe altele. În plus, în zona centrală s-a amenajat un orășel al copiilor, cu mașinute și trenulețe.

Conform celor afirmate de Radu Nistorescu, managerul public din cadrul Primăriei Zalău, o surpriză pentru sălăjeni, dar nu numai, va fi focul de artificii, care este programat în noaptea de Revelion în centrul orașului și care va dura circa 20 de minute, dar și un spectaculos joc de lasere, o premieră pentru Zalău.

Iulian Duma

One Response to Focuri de artificii și lasere, surpriza Primăriei Zalău în noaptea de Anul Nou

  1. Jocul de artificii va dura doar 10 minute, atat este specificat in contractul dintre Primarie si firma care va declansa jocul . Zalaul este cu adevarat mult mai frumos impodobit . Felicitari celor care au contribuit la asta ! Un an nou fericit tuturor !

    M Dragos
    31 December 2013 at 20:47
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *