19 June 2018

Hi-Q, Naguale şi Heaven vestesc Noul An la Satu Mare

Filed under: Locale,Top News |

palat

Consiliul Judeţean Satu Mare, Primăria municipiului Satu Mare şi Instituţia Prefectului vor organiza în noaptea de Revelion, mai exact în Piaţa 25 Octombrie, un spectacol de excepţie în care vor concerta Hi-Q, Naguale și Heaven. Tot cu această ocazie, sătmărenii vor putea asista şi la un superb foc de artificii.

Seria de concerte va începe de la ora 21.00 cu trupa Hi-Q, urmată de Naguale şi Heaven. Bugetul manifestărilor este de 100.000 de lei, din care 50.000 lei de la Primăria Satu Mare și 50.000 lei de la Consiliul Județean, în timp ce focul de artificii va costa 20.000 de lei, cu 10.000 de lei mai mult decât focul de artificii organizat cu ocazia Zilei Naţionale a României. “În primul rând, vom fi alături de sătmăreni chiar la cumpăna dintre ani. La fel cum am promis şi anul trecut, Consiliul Judeţean, alături de Primăria Satu Mare, organizează pentru locuitorii municipiului, dar şi pentru locuitorii judeţului, căci am aflat că vin şi din judeţ, Revelionul în Piaţa 25 Octombrie şi va fi un spectacol foarte frumos. Vor concerta Hi-Q, Naguale, Heaven şi îl vom avea şi pe Bogdan Bratiş, campionul nostru de la X-Factor, căci eu îl consider campionul nostru. Avem angrenate şi instituţii din subordinea Prefecturii şi avem nevoie de această colaborare, aşa cum i-am obişnuit pe sătmăreni, împreună. O să fie şi şampanie, vom împărţi şampanie noi, conducerea judeţului şi conducerea Primăriei Satu Mare, pentru sătmăreni. Vor fi tombole, vom avea surprize şi un spectaculos foc de artificii pentru a putea să ne urăm sărbători frumoase în continuare şi să avem parte de un an mai bun în 2014”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.
Focuri de artificii în noaptea de Revelion vor mai avea loc şi în centrul municipiului Carei, precum şi în centrul oraşului Negreşti Oaş, lângă obelisc.

Ciprian Bâtea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *