25 April 2018

La Zalău, prima zi de încasare a taxelor şi impozitelor locale pe anul 2014 va fi 13 ianuarie

Filed under: Actualitatea Salajeana |

Cetățenii din municipiul Zalău care doresc să-şi achite impozitele şi taxele locale mai au la dispoziţie doar ziua de luni, 30 decembrie 2013, pentru a nu intra cu datorii în anul care vine.

Potrivit Primăriei Zalău, ghişeele instituţiei vor fi închise în primele 3 zile din 2014, dar în 30 decembrie 2013, acestea vor fi deschise până la ora 12.00.

Ghişeele se vor redeschide în data de 6 ianuarie 2014, cu program normal de funcţionare, însă timp de o săptămână, contribuabilii nu vor putea să-şi achite decât amenzile, taxele pentru eliberarea sau preschimbarea actelor de identitate şi cele de înscriere auto. Prima zi de încasare a taxelor şi impozitelor locale va fi 13 ianuarie 2014.

Conform Primăriei Zalău, în anul viiitor, contribuabilii îşi vor putea plăti taxele şi impozitele locale și la ghişeele a două bănci, Volksbank şi CEC Bank. Demersul este motivat de faptul că în Primăria Zalău doar trei persoane desfăşoară activitatea de încasare a acestor obligaţii fiscale la ghişee, care trebuie să asigure şi programul de după-amiază. În prezent, taxele și impozitele locale se pot plăti atât la ghişeele Primăriei, cât şi la cele ale Poştei Române

Iulian Duma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *