More

    Moşul PSD aduce daruri pentru toţi copiii

    psd

    Organizaţia Judeţeană PSD Satu Mare organizează azi(n.r. marti), de la ora 17.00, la Filarmonica “Dinu Lipatti” din municipiul Satu Mare, spectacolul ‘’Darurile Moşului’’. La întâlnirea cu Moşul PSD sunt aşteptaţi toţi copiii din municipiul şi judeţul Satu Mare. În cadrul spectacolului vor concerta Petrică Mureşan, Ansamblul “Cununiţa Năzdrăvană”, Ansamblul “Sânzienele” din Negreşti Oaş, grupurile folk Azur şi Miraj din Tăşnad, Tincuţa Fernea, Varga Rafaelo, Giorgiana Avorniciţii şi vor fi prezentate demonstraţii de dans modern oferite de Kiss Bertalan şi Ilieş Dalma.

    Cum pe data de 3 decembrie este marcată şi ziua persoanelor cu dizabilităţi, PSD Satu Mare va fi alături de copiii cu handicap din centrele de plasament din municipiu şi judeţ, iar grupul de fete de la Casa de tip familial “Alexandra” din Amaţi va colinda, în timp ce Gabriela, membră a Centrului de Îngrijire şi Asistenţă “O viaţă nouă” din Satu Mare, va susţine un recital la pian.

    Momentul culminant va fi oferit de Moş Crăciun, care a acceptat să vină la începutul acestei luni la PSD Satu Mare pentru a le oferi copiilor daruri minunate. Preşedintele Partidului Social Democrat Satu Mare, Mircea Govor, invită toţi copiii din municipiul şi judeţul Satu Mare să participe la spectacolul ‘’Darurile Moşului’’.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE