24 June 2018

Ofertă surpriză din Liga I pentru Cristi Chivu. Ce club îi oferă postul de preşedinte sau de antrenor

Filed under: Sport |

5

La 33 de ani, fostul căpitan al naţionalei este aproape de o retragere de pe teren. Cristi Chivu pare că a ajuns la capătul puterilor, din cauza deselor accidentări.

Conform apropiaţilor, jucătorul lui Inter şi-ar putea periclita sănătatea pentru tot restul vieţii, dacă va continua fotbalul de înaltă performanţă.

Chivu se află în ultimele şase luni de contract cu milanezii, unde încasează un salariu stagional de 2,1 milioane de euro. Italienii nu dau semne că ar dori prelungirea contractului cu fundaşul român.

De altfel, Cristi s-a destăinuit prietenilor că i-a dispărut entuziasmul de mai juca fotbal şi că o retragere din activitate ar fi aproape.

Chivu locuieşte deja cu familia la Bucureşti. El face dese vizite la cabinetele medicale, pentru a investiga accidentarea de la degetul al doilea de la piciorul drept.

În condiţiile în care retragerea este aproape, fostul internaţional a început să primească oferte pentru un post de oficial.

Cea mai surprinzătoare propunere vine de la Gheorghe Ştefan, preşedintele de onoare de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Edilul de sub Pietricica îl aşteaptă pe Chivu în Moldova.

Cristi are mereu deschisă uşa la noi. Poate fi orice vrea el, preşedinte sau antrenor. Ca jucător este mai greu, dacă ar vrea să mai evolueze el din plăcere, m-aş bucura. Ceahlăul n-are bani pentru un fotbalist precum Chivu, dar în altă postură mi l-aş dori. Atuul meu este că are rude în Piatra Neamţ. Socrii lui locuiesc aici, în oraş. Ar fi aproape de familie”, a spus cel poreclit “Pinalti” pentru ProSport.

Iată cele mai grave accidentări din cariera lui Cristi Chivu:

2004 – a lipsit de pe teren aproximativ 8 luni, din cauza unei fracturi la al cincilea metatarsian de la piciorul drept.

2008 – a stat pe tuşă 3 luni, după operaţia de la umărul drept.

2010 – s-a lovit grav la cap: fractură craniană parietală dreapta şi operaţie. S-a operat, n-a mai jucat 3 luni şi a revenit cu o cască de protecţie.

2013 – o jumătate de lună a absentat Chivu de pe gazon din cauza unei probleme cu degetul al doilea de la piciorul drept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *