More

    Polițiștii sălăjeni în stradă

    Poliţiştii sălăjeni vor fi la datorie, pe timpul manifestărilor prilejuite de Anul Nou, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică. Ei vor acţiona pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, precum şi pentru menţinerea fluenţei şi siguranţei traficului rutier.

    Astfel, pe lângă dispozitivul curent, Poliţia Română a luat o serie de măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică. Poliţiştii au misiunea de asigurare a ordinii şi liniştii publice, de prevenire şi combatere a furturilor, vagabondajului, cerşetoriei, a comerţului ilegal, de asigurare a fluenţei circulaţiei, precum şi de a acţiona pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.

    În această perioadă 130 de poliţişti sălăjeni (din care 83 poliţişti de ordine publică, 21 ai poliţiei rutiere și 26 alte forţe) vor acţiona, în medie, zilnic, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în localităţile unde se vor desfăşura manifestări religioase, culturale şi artistice.

    De asemenea, structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea atât în staţiile C.F.R., cât şi pe trenurile de călători pentru combaterea tâlhăriilor, furturilor de / din bagaje şi din buzunare.

    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE