27 April 2018

Redacţiile NVTV şi GNV, colindate de corala Protopopiatului Ortodox Carei

Filed under: Locale,Uncategorized |

corala

Devenită deja o tradiţie, redacţiile Nord Vest TV şi Gazeta de Nord-Vest au fost ieri colindate de corala preoţilor Protopopiatului Ortodox Carei condusă de protopopul Marian Crainic. Prin colindele interpretate, preoţii au adus vestea naşterii Mântuitorului Hristos şi au urat Crăciun Fericit şi un călduros “La Mulţi Ani!” tuturor angajaţilor celor două redacţii.

Corala preoţească a fost întâmpinată de directorul general, Răzvan Govor, directorul GNV, Szasz Lorand, precum şi de o parte dintre angajaţi. Prima colindă a fost “O, ce veste minunată”, urmată de “Gazde mari nu mai dormiţi”, “Slobozî-ne gazdă-n casă” şi “Colinda jupânului”, interpretate magistral de preoţi. La final, corala preoţească din Carei a interpretat cântecul patriotic “Cânt frumoasă Românie”, după care “La Mulţi Ani!”. Protopopul Marian Crainic a dorit să precizeze că frumoasele colinde sunt un cadou de suflet cu ocazia sărbătorilor din partea preoţilor din zona Careiului. “Am moştenit ceea ce este frumos de la înaintaşii noştri şi dăm mai departe acest lucru urmaşilor noştri”, a mai spus protopopul Crainic, care a urat sărbători fericite şi un călduros “La Mulţi Ani!”

Directorul general Răzvan Govor a mulţumit preoţilor pentru colinde, le-a urat sărbători fericite după care i-a invitat pe preoţi la un cozonac şi la un pahar cu vin.
Corala preoţilor Protopopiatului Ortodox Carei este condusă de profesoara Maria Vulcan şi, pe lângă protopopul Marian Crainic, mai are în componenţă preoţii Florian Mocan, Ovidiu Bontoş, Alin Jurje, Lucian Butcovan, Radu Man, Sergiu Tămaş, Gheorghe Andreica, Valer Pop, Marius Pop, Ciprian Vezentan şi Mihai Ion.
Florin Dura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *