21 June 2018

Restaurantele, o soluţie pentru petrecerea de Revelion

Filed under: Locale,Top News |

paloma

Restaurantele sătmărene se străduie să ofere celor care vor alege să-şi petreacă cumpăna dintre ani aici mese îmbelşugate pentru masa de Revelion. Sătmărenilor li se oferă aperitive care mai de care mai sofisticate, feluri principale de mâncare apetisante, băutură din belşug şi DJ sătmăreni renumiţi care să întreţină atmosfera. În funcţie de bunătăţi, preţul unui meniu pentru masa de Revelion oscilează între 150 şi 250 de lei. Chiar dacă sunt restaurante unde toate locurile au fost rezervate deja, sătmărenii care încă nu s-au decis o mai pot face, pentru că mai sunt încă locuri libere.

La Romantic, toate locurile au fost ocupate
Toate cele 230 de locuri disponibile pentru masa de Revelion de la restaurantul Romantic au fost ocupate până ieri la amiază. Organizatorii oferă sătmărenilor o masă bogată pentru noaptea de la cumpăna dintre ani formată dintr-un aperitiv rece, un aperitiv cald pe bază de peşte, muşchi de vită, muşchiuleţ de porc cu garnitură, ciorbă de perişoare cu smântână şi sarmale cu ciolan afumat. Preţul unui astfel de meniu este de 235 de lei.
Meniu bogat oferă şi restaurantul Select pentru masa de Revelion. Acesta este compus din aperitiv, file de somon cz fulgi de migdale, friptură mozaic la cuptor (carene de vită şi pui), pulpă de raţă la cuptor şi, ca desert, prăjitura casei. Băuturile sunt la discreţie, iar buna dispoziţie va fi asigurată de DJ Soso. Preţul unui astfel de meniu bogat este de 240 de lei, iar din cele 100 de locuri disponibile până în prezent au fost rezervate circa 70, rămânând încă disponibile circa 30. Rezervările se pot face la restaurant sau telefonic.

Meniu substanţial la Aurora
Masa de Revelion oferită de restaurantul Aurora este foarte bogată. Din meniu face parte un aperitiv bogat, o gustare pe bază de peşte, preparate din carne de vânat, o specialitate de Revelion, ciorbă de potroace, desert şi fructe. De asemenea, din meniu mai fac parte şi băuturile: tării, vin, şampanie, suc, apă şi cafele la discreţie. Buna dispoziţşie va fi asigurată de DJ Cătălin. Preţul unui astfel de meniu este de 180 de lei. Din cele o sută de locuri puse la dispoziţie de conducerea restaurantului, până în prezent s-au ocupat circa 60, astfel că mai sunt disponibile circa 40 de locuri.
Petrecere de Revelion organizează şi restaurantul Piramida. Celor care îşi vor petrece cumpăna dintre ani aici li se oferă un aperitiv, un cotlet haiducesc şi file de peşte. Băuturile sunt la discreţia fiecăruia, responsabil cu buna dispoziţie fiind DJ Dacian. Preţul unui meniu aici este de 150 de lei. Restaurantul Melody nu va organiza în acest an masă de Revelion, aici având loc o nuntă şi o petrecere privată.

Bunătăţi la restaurantul Paloma
Şi restaurantul Paloma se pregăteşte de Revelion. Meniul oferit pentru masa de la cumpăna dintre ani este compus din aperitiv bogat, ciorbă ardelenească de văcuţă, peşte (păstrăv) la cuptor şi spre dimineaţă crenvuşti. De asemenea, restaurantul va asigura băuturile răcoritoare şi cafelele, iar clienţii îşi pot aduce de acasă băuturile alcoolice care le doresc. Buna dispoziţie va fi asigurată de două trupe: Sincron şi Bravo. Toată distracţia de aici costă 189 de lei/persoană. Cei care doresc să-şi petreacă Revelionul aici trebuie să se grăbească doarece din cele 400 de locuri puse la dispoziţie până ieri mai erau disponibile circa 70, restul fiind rezervate deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *