27 April 2018

România a clacat la Campionatul Mondial

Filed under: Actualitatea Salajeana |

România – Polonia 29-31 (17-13)

Reprezentativa României a pierdut, total inexplicabil, meciul împotriva Poloniei, după ce a condus la o diferență de 4 sau chiar 5 goluri, timp de mai bine de 50 de minute meciul contând pentru optimile Cupei Mondiale de hanbal feminin.
După patru victorii şi o singură înfrângere contând pentru faza grupelor, naţionala condusă pe banca tehnică de sălăjeanul Gheorghe Tadici a abordat foarte încrezătoare meciul din optimile de finală, cu Polonia, ceea ce s-a şi dovedit până în minutul 52. De acolo a urmat dezastrul….
România a intrat cu avans de patru goluri la vestiare, 17 – 13 și se prefigura un meci lejer, dar finalul a fost dezastruos. În minutul 47, scorul era 26 – 22 pentru România, după care, “tricolorele” nu au mai marcat timp de 11 minute, perioadă în care polonezele au întors rezultatul în favoarea lor, conducând cu 29 – 26. Dărâmate psihic, handbalistele lui Tadici nu au mai avut puterea să revină, pierzând partida la o diferenţă de două goluri.
Delegaţia României s-a și întors luni dimineața de la Novi Sad, iar în perioada următoare va fi analizată prestaţia “tricolorelor” la turneul final din acest an.
Iulian Duma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *