România a clacat la Campionatul Mondial

Filed under: Actualitatea Salajeana |

România – Polonia 29-31 (17-13)

Reprezentativa României a pierdut, total inexplicabil, meciul împotriva Poloniei, după ce a condus la o diferență de 4 sau chiar 5 goluri, timp de mai bine de 50 de minute meciul contând pentru optimile Cupei Mondiale de hanbal feminin.
După patru victorii şi o singură înfrângere contând pentru faza grupelor, naţionala condusă pe banca tehnică de sălăjeanul Gheorghe Tadici a abordat foarte încrezătoare meciul din optimile de finală, cu Polonia, ceea ce s-a şi dovedit până în minutul 52. De acolo a urmat dezastrul….
România a intrat cu avans de patru goluri la vestiare, 17 – 13 și se prefigura un meci lejer, dar finalul a fost dezastruos. În minutul 47, scorul era 26 – 22 pentru România, după care, “tricolorele” nu au mai marcat timp de 11 minute, perioadă în care polonezele au întors rezultatul în favoarea lor, conducând cu 29 – 26. Dărâmate psihic, handbalistele lui Tadici nu au mai avut puterea să revină, pierzând partida la o diferenţă de două goluri.
Delegaţia României s-a și întors luni dimineața de la Novi Sad, iar în perioada următoare va fi analizată prestaţia “tricolorelor” la turneul final din acest an.
Iulian Duma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *