More

    Senatorul nimănui şi-a lansat cartea fantomă pe banii statului

    valer02

    Senatorul nimănui Marian Valer şi-a dat ieri din nou pe faţă personalitatea psihotică şi psihedelică, demonstrând că nu mai are niciun fel de Dumnezeu. Prezent la evenimentul de comemorare a victimelor Revoluţiei din Decembrie 1989, încă senatorul afiliat PP-DD a profitat ca şi un adevărat parazit de faptul că Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean au oferit o agapă creştinească în cinstea eroilor sătmăreni şi şi-a lansat în mod ordinar o carte fantomatică plină de calomnii. Numitul Marian Valer a demonstrat astfel că nu mai are niciun fel de respect faţă de nimeni, cu atât mai puţin faţă de eroii Revoluţiei din Decembrie 1989 care şi-au dat viaţa pentru libertatea românilor, călcându-le memoria în picioare.

    Fără bani şi fără prieteni, parazitează evenimentele publice
    Rămas fără bani şi fără finanţatorii pe care s-a obişnuit să îi paraziteze ani la rând, niciun patron sau administrator de local nu l-a primit pe numitul Marian Valer pentru a-şi lansa cartea fantomă, o aşa-zisă lucrare, dar care este plină de inadvertenţe şi lipsă de logică. Aşa se face că senatorul nimănui şi-a făcut calculele şi a decis, în culmea nesimţirii şi a parazitismului cu care ne-a obişnuit ani la rând, să îşi lanseze pseudo-cartea cu ocazia agapei creştineşti oferite de Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean în cinstea eroilor căzuţi în Revoluţia din Decembrie 1989. Astfel, spre dezgustul general, numitul Marian Valer şi-a lansat cartea din nou pe banii publici, după cum s-a obişnuit ani la rând. Tot din bani publici şi-a tipărit calomniile şi atacurile într-un ziar la fel de fantomatic ca şi cartea lui. Acesta este Marian Valer, stimaţi cetăţeni. Un om fără Dumnezeu, obişnuit să trăiască pe spinarea altora, să profite de banii publici şi să calce pe memoria tuturor, inclusiv a eroilor.

    A călcat în picioare memoria eroilor sătmăreni
    Prin lansarea unei cărţi pline de inadvertenţe istorice şi plină de carenţe de ordin logic cu ocazia agapei creştineşti oferite din bani publici în memoria eroilor sătmăreni căzuţi în Revoluţia din Decembrie 1989, numitul Marian Valer a arătat că nu mai are niciun fel de respect faţă de victime şi faţă de părinţii, fraţii şi nepoţii acestora, călcându-le în picioare memoria. Ajunge să amintim că numitul Marian Valer încearcă să ascundă relaţiile sale cu Securitatea. Relaţii care au debutat de pe vremea când şi-a satisfăcut stagiul militar la trupele de intervenţii ale Securităţii Statului. Aici s-a perfecţionat ca lunetist, lucru de care face mare paradă şi în prezent. Prin intermediul aceloraşi legături se pare că a reuşit să avanseze de la gradul de sublocotenent la cel de căpitan, fără să participe la concentrările organizate la unitatea de Securitate de la Tăşnad. Nu trebuie omis faptul că securiştii îl ştiau ca pe un homosexual notoriu încă din 1985. Deşi homosexualitatea era aspru pedepsită pe vremea respectivă, numitului Marian Valer i s-a permis să-şi continue cariera în cadrul Procuraturii Locale Satu Mare, obţinând anual calificativul “foarte bine”. În aceste condiţii, ne întrebăm cum un fals revoluţionar, colaborator al Securităţii – vinovate de măcelul din Decembrie 1989, a putut ajunge să îşi lanseze o carte taman ieri?! Dumnezeu este sus şi le vede pe toate!

    valer03

    Calomnii la adăpostul imunităţii
    Numitul Marian Valer, semnatar al cărţii lansate ieri, este un pseudo-scriitor. În aşa-zisa lucrare, senatorul nimănui se dedă la atacuri de ultimă speţă, lansând acuzaţii lipsite de cea mai elementară logică. De fapt, pseudo-cartea este o serie de afirmaţii cu caracter calomnios, scrise de-a lungul timpului în interpelări şi întrebări, dar care au rămas mai mereu fără niciun ecou. Mai exact, numitul Marian Valer profită din plin de imunitatea parlamentară de care se bucură încă şi publică astfel de inepţii, cele mai multe teorii frizând penibilul. În fapt, numitul Marian Valer se pare că nu are capacitatea intelectuală de a scrie o carte în adevăratul sens al cuvântului, mai toate cărţile sale fiind o adunătură de editoriale, interpelări sau întrebări parlamentare, stârnind râsul scriitorilor care au participat la lansările acestor aşa-zise cărţi.
    P.S.: Surse bine informate ne-au detaliat, cu lux de amănunte, starea de spir(i)t a lui Marian Valer. După ce a dat pe gât mai multe pahare de tărie, senatorul nimănui a uitat de tacâmuri, mâncând cu nesaţ direct cu mâna din bucăţile plătite din bani publici, mânjindu-se pe mâini şi pe faţă. Mai toţi mesenii l-au evitat pe acesta după ce a început, mânat de starea vizibilă de ebrietate, să aibă apucături nu tocmai normale. Unii dintre organizatori au acuzat faptul că ar fi dispărut mai multe pahare şi câteva sticle de tărie, probabil în buzunare parlamentare, nefiind exclusă o nouă interpelare devastatoare privind neglijenţa personalului de la cantina Palatului faţă de vesela din dotare. Unii dintre angajaţii cantinei Consiliului Judeţean au precizat că la masa ocupată de senatorul nimănui s-a consumat mâncare în exces, în timp ce au dispărut chiar şi băuturile de la mesele învecinate, cel mai probabil pentru a satisface pofta “marelui (ne)ales al neamului”, ajuns senator prin redistribuirea voturilor. Aşa se face că senatorul nimănui, rămas fără bani, îşi face apariţia din nou la potoale publice. Din câte se pare, acesta îşi face şi unele rezerve pentru zile negre. Unde eşti tu, Ţepeş Doamne?!

    Alex Ohaha

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE