More

    Show deocheat cu o eleva de liceu din Constanta! La 15 ani, fata a fost surprinsa in ipostaze incredibile cu sase colegi!

    2

    Informatiile si imaginile sosite pe adresa pont@cancan.ro arata o eleva de 15 ani, eleva a Liceului International de Informatica, din Constanta, in timp ce intretine relatii sexuale cu sase colegi de scoala.

    Din motive care tin de drepturile minorului, imaginile socante care au ajuns pe adresa de pont a CANCAN.ro, in care eleva apare facand sex cu mai multi colegi, nu pot fi redate public. Informatiile insa despre aceste filmari si poze sunt de-adreptul revoltatoare!

    “O fata din Constanta, in varsta de 15 ani, este abuzata sexual de sase baieti. Acestia o imbata si o filmeaza, iar dupa aia profita de ea. Numele fetei este …, invata la Liceul International de Informatica. Baietii sunt si ei tot din acelasi liceu, chiar in imagini se observa uniforma purtata de unul dintre ei”, se arata in mesajul care insotesc imaginile.

    Mai mult decat atat, la o simpla cautare pe internet, reputatia elevei de 15 ani care invata la acest liceu de prestigiu este “patata” de multa vreme, prin parerile celor care au cunoscut-o.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE