More

    Tătăruşanu, la Olympiacos Pireu?

    1

    Presa din Grecia a anunţat că Ciprian Tătăruşanu va ajunge la Olympiacos din vara lui 2014

    Steaua nu va încasa niciun ban din transferul portarului în prima ligă greacă

    Gavros.gr, ziarul de casă al campioanei în exerciţiu a Greciei, Olympiacos, a titrat pe prima pagină a ediţiei de ieri că internaţionalul român s-a înţeles cu oficialii clubului din Pireu. Conform sursei citate, Tătăruşanu va îmbrăca tricoul alb-roşu din vară, el urmând să-l înlocuiască între buturi pe Roberto Jiménez Gago, care va reveni în Spania, la Atletico Madrid, de unde a fost împrumutat în vara lui 2013.

    Se pare că salariul pe care îl va primi Tătăruşanu în Grecia va fi de peste trei ori mai mare decât câştigă acum în Ghencea. Astfel, la Olympiacos, portarul va avea în jur de 500.000 de euro pe sezon.

    Din păcate pentru Steaua, campioana României nu va încasa niciun ban în urma acestui transfer, deoarece Tătăruşanu a intrat în ultimele şase luni de contract cu clubul. Totuşi, portarul va putea fi folosit de Laurenţiu Reghecampf până în vară, el urmând să se alăture lotului lui Olympiacos abia după terminarea sezonului în curs, atunci când înţelegerea cu Steaua va expira.


    Mai bine iei câteva milioane bune din Liga Campionilor şi îţi pierzi portarul gratis în vară, decât să iei un milion în iarnă şi să ratezi Liga!
    Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE