More

    Un nou produs de export pentru Steaua? “Gardoş se va vinde cu mai mulţi bani ca David Luiz”

    2

    Campioana României, Steaua, a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Demba Ba în minutul 10.

    Dumitru Dragomir crede că cel mai valoros jucător al Stelei în acest moment este Florin Gardoş, iar acesta ar putea fi vândut cu mai mulţi bani decât David Luiz.

    Fostul şef al LPF le transmite conducătorilor Stelei să încerce să-i păstreze pe Tătăruşanu şi Bourceanu şi să mai aducă patru-cinci jucători de valoare.

    “Gardoş se va vinde cu mai mulţi bani ca David Luiz. Va fi unul dintre marii jucători din lume, este un fundaş de prima mână şi un jucător foarte valoros. Orice echipă care joacă în Liga Campionilor se întăreşte, nu îşi vinde valorile. Steaua mai are 4-5 fotbalişti, restul sunt sportivi. Bourceanu şi Tătăruşanu nu trebuie să plece de la Steaua”, a spus Dumitru Dragomir la Sport.ro.

    Dragomir laudă prestaţia jucătorilor tineri şi îi reproşează lui Reghecampf faptul că l-a pedepsit prea dur pe Gabi Iancu.

    “Să ştiţi că tinerii Stelei nu au jucat rău, s-au mişcat bine. Are şi o lipsă de experienţă la Steaua, Iancu a jucat bine dar a avut acea problemă când a lipsit de pe teren, trebuia amendat nu ţinut pe bară”, a mai spus Dragomir.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE