25 June 2018

Victorie importantă pe Bega!

Filed under: Sport |

baschet

Baschetbalistele de la CSM au obţinut sâmbătă seara un succes extrem de important la Timişoara în faţa unei contracandidate la intrarea în play-off.
Cu triouul Orosz-Jones- Wampler greu de oprit în atac şi cu o apărare excelent condusă de Cristiana Cutaş, fetele noastre s-au impus pe terenul celor de la Danzio cu 76-65.

Prima repriză a fost una echilibrată. Gazdele au încercat cu disperare să ţină pasul şi în ciuda unei evoluţii mai şterse a vedetei Pesovic până la pauză chiar au trăit cu speranţa că vor putea obţine toate punctele. Doar că sfertul trei a fost un adevărat galop de sănătate pentru sătmărence care s-au desprins decisiv ajungând chiar la un plus 20 pe tabelă.

În ultimele zece minute bănăţencele au mai redus din diferenţă după ce la CSM Satu Mare au intrat şi rezervele…S-a terminat 65-76 (14-18, 19-18, 11-26, 21-14).
De remarcat că echipa noastră a reuşit nouă coşuri de trei puncte!
Felicitări fetelor şi La mulţi ani ANDREEA OROSZ! Un succes la Timişoara venit ca un cadou pentru căpitanul echipei de ziua onomastică. Pentru CSM Satu Mare au evoluat Andreea Orosz-25, Kortni Jones-25, Tabytha Wampler-15, Cristiana Cutaş-6, Eniko Laza- 5, Mihaela Adi şi Bianca Voica. Etapa următoare la Satu Mare formaţia noastră va întîlni sâmbătă una dintre favoritele la titlu, CSU Alba Iulia.

Rezultatele etapei:

Olimpia CSU Braşov – CSM Târgoviște 47-81
BCM Danzio Timișoara – CSM Satu Mare 65-76
Nova Vita Târgu Mureş – Rapid București 53-79
CSU Alba Iulia- BC Alexandria 83-60
SCM U Craiova – Univ. Goldis ICIM Arad 54-87
Sepsi-CSM Oradea 93-60
Cristian Stan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *