More

    Victorie la final de tur

    handbal-csm

    Ieri la prânz, handbaliştii de la CSM Satu Mare şi-au încheiat evoluţia din acest an, după partida de pe teren propriu cu CSU Craiova.

    Elevii pregătiţi de Nicolae Istrate s-au impus cu 32-25, într-un joc plăcut privitorilor, cu faze spectaculoase şi cu jucătorii grupării sătmărene în mare formă. La pauză scorul a fost 16-10, iar startul primului mitan a fost unul echilibrat, de la 8-8 CSM a reuşit să îşi creeze un avantaj liniştitor pe tabelă.

    Repriza a doua a fost dominată clar de echipa sătmăreană, cu mici excepţii, datorate de o uşoară relaxare. De la 18-13 în minutul 33, oaspeţii au revenit (19-17 în minutul 40). Însă a fost doar o chestiune de timp până handbaliştii noştri au reuşit să se distanţeze şi să facă spectacol. Scor final 32-25, iar handbalul îşi ia rămas bun până pe 8 ianuarie, când CSM îşi va relua pregătirile. Primul meci oficial este programat pe 26 ianuarie cu Extrem Baia Mare.

    În meciul de ieri au jucat portarii Cioroiu (9 intervenţii), Pogynă (12 intervenţii), Erdos şi jucătorii Chira 8 goluri, A. Pop 7, Jurj 6, Tătar 4, Mateş şi Morar câte două goluri, Tătăran, Varga şi Raul Pop câte un gol, Ungar, Clipea şi Santeiu. Au lipsit accidentaţi Mureşan şi Ciaca.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE