More

    Vrei să ai succes in dragoste? Evită aceste 5 greşeli majore!

    3

    Jocul întâlnirilor romantice este plin de capcane şi câmpuri minate. Dacă nu te pricepi cu adevărat, rişti să fii încolţit, rănit şi să devii extrem de frustrat. În căutarea alesului sau alesei, vei întâlni o bizară paradă a ciudaţilor.

    E nevoie însă de iscusinţă pentru a te scuti de o sumedenie de alte încercări şi greşeli.

    Începe relaţiile cu stângul

    Motivul şi modul în care începi o relaţie au o importanţă extraordinară asupra felului în care ea va decurge. Alegerea unei persoane greşite sau implicarea din motive eronate îţi vor zădărnici eforturile şi vei ajunge înapoi de unde ai plecat, mai frustrat(ă) ca niciodată.

    Dacă întâlneşti mereu parteneri care te dezamăgesc, ar putea fi timpul să examinezi modul şi motivele pentru care te implici în relaţii şi să îţi rafinezi alegerile, astfel încât să poţi cunoaşte persoane capabile să te însoţească pe drumul pe care vrei să mergi.

    Tinde să cauţi dragostea, nu s-o găseşti

    Mulţi oameni îşi petrec timpul căutând dragostea, dar puţini sunt cei care o găsesc. Nu fiindcă marile iubiri şi partenerii potenţiali sunt păsări rare, ci fiindcă nu recunosc un partener de calitate atunci când îl întâlnesc sau îl ţin la distanţă. După o vreme, emoţia, romantismul sau dramatismul căutărilor pălesc, iar ei sunt gata să găsească.

    Tu eşti pregătit(ă) să renunţi la căutări pentru a găsi?

    Lasă suferinţele vechi să te ţină departe de dragostea de acum

    Aproape oricine a avut inima frântă din dragoste într-un moment sau altul al vieţii. Unii oameni trec mai departe şi au relaţii împlinite, în vreme ce alţii rămân captivi în suferinţa lor, în resentimente, mânie sau vinovăţie şi pun piedici în calea unor legături fericite. Dar nu aşa trebuie să stea lucrurile.

    Indiferent decât de rău ai fost rănit(ă), poţi depăşi durerea pentru a te bucura de o relaţie mult mai mulţumitoare.

    Nu exploatezi esenţialul

    Alegerile pe care le faci în momentele de răscruce ale unei relaţii sunt decisive pentru viitorul acesteia. Dacă ratezi o ocazie esenţială sau treci cu vederea un semnal ce sugerează că relaţia se îndreaptă spre o fundătură, vei ajunge acolo unde nu îţi doreşti şi te vei întreba de ce.

    Da, vei avea alte şanse în relaţii viitoare, dar, dacă recunoşti momentele semnificative şi le exploatezi în avantajul tău, poţi avea ceea ce îţi doreşti mai repede.

    Ratezi rampa de ieşire pe drumul spre altar

    Decizia de a te căsători este una extrem de importantă, poate cea mai importantă din viaţa ta. Multe persoane se căsătoresc din motive greşite sau aleg parteneri nepotriviţi şi apoi regretă. Altele aleg pe baza unei cunoaşteri interioare profunde şi culeg ulterior beneficiile acestui pas.

    Dacă ştii care sunt elementele care fac ca un mariaj să funcţioneze şi care sunt cele ce îl blochează, dar şi cum să alegi un partener în mod înţelept, căsnicia va fi o binecuvântare pentru tine şi pentru partener deopotrivă, iar relaţia îţi va aduce împlinire.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE