More

    2014, anul lui Dumnezeu. În noaptea de Revelion s-a format CRUCEA COSMICĂ

    1

    “Luna nouă în Capricorn  – 1 ianuarie 2014, un nou început în Anul Luminii (efect puternic 30 decembrie – 3 ianuarie)”, notează astrologul Laura Hagiu pe pagina sa de Facebook. După cum notează şi alţi specialişti în domeniu preocupaţi de acest “fenomen” spectaculos, în noaptea de Revelion mai multe planete vor forma pe cer o configuraţie mai rară, denumită în astrologie Cruce Cosmică Cardinală.

    În Anul lui Dumnezeu

    “Steliumul este format din planetele Soare, Luna, Mercur, Pluto si Venus retrograd, toate în trecere prin Capricorn. Această configuratie vorbeşte despre schimbare şi despre faptul că suntem puşi să alegem între frică – agăţarea de un mod de viaţă binecunoscut, dar poate nesănătos, toxic, care nu ne mai ajută să evoluam, şi curaj – a acţiona pentru a ne schimba viaţa aşa cum simte şi îşi doreşte sufletul nostru. Fiind un an cu vibraţia 7 (2+0+1+4), Anul 2014 a fost numit “Anul lui Dumnezeu” sau “Anul Luminii”. Puterea interioară, bazată pe iubire necondiţionată, înţelepciune, răbdare, perseverenţă, responsabilitate, smerenie, modestie, har, cunoaştere, iertare, compasiune, credinţă ar trebui sa fie scopul fiecaruia dintre noi în anul care se apropie şi nu numai, chiar scopul întregii vieţi”, subliniază Laura Hagiu.

    “În concluzie, o Lună Nouă în Capricorn cu o energie clocotitoare, ce ne aduce un mesaj important pentru Anul 2014: Dacă aţi înţeles care este schimbarea pe care trebuie să o faceţi acţionaţi şi rămâneţi consecvenţi”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE