20 June 2018

Activitatea secretarului din Primăria Zalău, ”Foarte Bună”

Filed under: Actualitatea Salajeana |
În calitate de președinte al Volei Municipal este acuzat de delapidare
1
Consilierii locali ai CL Zalău au considerat că activitatea desfășurată de către secretarul Municipiului Zalău, Stelian Potroviță, pe anul 2013, este una ”Foarte Bună”.
De menționat că și în anul 2012, secretarul a fost notat cu același calificativ ”Foarte Bine”. Viceprimarul Zalăului, Daniela Coța, președinta Comisiei pentru sănătate, cultură, învăţământ, muncă, protecţie socială şi sport, din cadrul Primăriei Zalău a declarat că secretarul merită FB, și, după ce propunerea sa a fost supusă la vot, 20 din cei 21 de consilieri au votat FB, menționându-se doar o singură abținere, venită din partea consilierului local PDL, Adrian Margin.
Consilierii și opinia publică au putut studia raportul de activitate pe anul 2013 al secretarului, semnat chiar … de secretar. În cuprinsul raportului se subliniază faptul că secretarul municipiului Zalău, Stelian Potroviță, s-a ocupat de asigurarea organizării și desfășurării atribuțiilor Consiliului Local Zalău, respectiv de organizarea a 12 ședințe ordinare și 7 ședințe extraordinare, în urma cărora au fost adoptate 321 de hotărâri, avizate ulterior… de secretarul Potroviță. De asemenea, el a mai avizat un număr de 2.206 dispoziții ale primarului municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu.
2Din raportul de activitate reiese faptul că secretarul municipiului Zalău coordonează Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor și Direcția de Administrație Publică Locală – ”activitate care s-a desfășurat în condiții foarte bune, cu profesionalism, atât din punct de vedere al relațiilor profesionale, cât și din punct de vedere al relațiilor interumane, în pofida volumului mare de muncă”.
Ceea ce nu s-a specificat în raport este faptul că, nu în ultimul rând, secretarul Primăriei Zalău este și președintele ACS Volei Municipal Zalău, implicat într-un amplu scandal, zilele trecute, Stelian Potroviță fiind acuzat de delapidare, culmea, chiar de un acționar al echipei masculine de volei a Zalăului.
Conform celor afirmate de primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, co-preşedinte în cadrul ACS Volei Municipal Zalău, primele discuţii contradictorii între acţionarul Paul Hodiş şi celelalte persoane din conducerea clubului au apărut încă de anul trecut (2013, n.r.). Tot primarul Căpîlnașiu a fost cel care a cerut un audit, care va deveni public şi în urma căruia se va demonstra modul în care au fost utilizaţi banii la echipă.
Iulian Duma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *