More

    La mulţi ani, Aurelia Fedorca!

    fedorca

    Primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, şi-a sărbătorit ziua de naştere la locul de muncă. Cu această ocazie, pe lângă nenumăratele telefoane, a fost felicitată de angajaţii Primăriei Negreşti Oaş, de fostul primar Nicolae Bura, de elevi şi cadre didactice, de organizaţia de tineret a PSD Negreşti Oaş, de reprezentanţii Asociaţiei de pensionari din oraş, precum şi de alţi prieteni şi cunoscuţi.

    Aurelia Fedorca s-a născut în localitatea Suciu de Sus, judeţul Maramureş. S-a căsătorit în anul 1984 cu soţul ei Gheorghe, şi are două fete, şi anume pe Adela, căsătorită cu soţul ei Cosmin, şi Cristina.

    A intrat în politică la finele anilor ‘90, iar în anul 2009 a ocupat funcţia de subprefect al judeţului Satu Mare. Un an mai târziu a fost aleasă preşedintele Organizaţiei orăşeneşti PSD Negreşti Oaş, iar din anul 2012 ocupă funcţia de primar al oraşului Negreşti Oaş.

    Cu ocazia zilei de naştere, colectivul redacţional al Gazetei de Nord Vest şi a Nord Vest TV îi urează Aureliei Fedorca multă sănătate, fericire, împlinirea tuturor dorinţelor precum şi un călduros şi sincer “La Mulţi Ani!”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE