More

    Băgat în arest pentru agresarea unui bătrân

    În data de 8 ianuarie a.c., ora 11.45, poliţiştii din Şimişna, județul Sălaj, au fost sesizaţi de către o femeie din localitatea Hăşmaş, care le-a spus că unchiul său, C. Victor, 78 ani, a fost agresat de către persoane necunoscute, în propria locuinţă.La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Sălaj care a efectuat cercetări, stabilind că în noaptea de 7/8 ianuarie, o persoană cu identitate necunoscută a intrat, prin efracţie, în locuința bărbatului şi l-a agresat, încercând să fure o sumă de bani. Agresorul a părăsit apoi locuinţa, fără a sustrage banii.

    Poliţiştii l-au identificat pe suspectul de comiterea tentativei de tâlhărie, în persoana lui S. Dănuţ, 18 ani, din Lieşti, judeţul Galaţi, care locuieşte fără forme legale, împreună cu alţi membri ai familiei, pe raza localităţii Hăşmaş.

    Tânărul a fost prezentat Judecătoriei Jibou, cu propunere de arestare preventivă, instanţa emiţând pe numele acestuia un mandat pentru 29 zile.

    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE