More

    Campionii de la Tomis Constanța au zdrobit ”Phoenix” Șimleu și se mențin pe primul loc

    CS Phoenix Şimleu Silvaniei – CVM Tomis Constanţa 0 – 3 (17 – 25, 22 – 25, 14 – 25)
    1
    Voleibaliştii antrenați de Mircea Abraham și Marius Oniga, de la Phoenix Şimleu Silvaniei, au încercat, miercuri seara, să facă un meci cât mai bun, pe teren propriu, în faţa campioanei României, CVM Tomis Constanţa și a propriilor suporteri, dar valoarea lotului de la malul mării și experiența acestora și-a spus cuvântul, reușind să câștige fără prea mari emoții, scor final 0-3.
    În urma acestei victorii, CVM Tomis Constanța rămâne liderul clasamentului Diviziei A1 de volei masculin și s-a distanțat de ocupanta locului doi, Volei Municipal Zalău, care și-a amânat meciul de aseară, cu LPS Piatra Neamț, pentru data de 1 martie.
    Cel mai animat a fost setul al doilea în care Phoenix Șimleu a jucat foarte bine și a pierdut la o diferenţă de 3 puncte, 22 – 25, după ce la un moment dat reușise să se apropie la un singur punct, 22 – 23. Pe urmă totul a fost un simplu ”foc de paie”, iar setul trei a fost fără istoric.
    CS Phoenix Şimleu: Toth Gabor, Răzvan Vîlcelean, Ionuţ Silaghi, Rade Dacovic, Nikolai Kostadinov, Şerban Paşcan şi Mihai Mărieş (libero). Au mai evoluat: Ionuţ Teleleu, Ionuţ Rus, Paul Olar şi Sergiu Ivan.
    Antrenori: Mircea Abraham şi Marius Oniga
    CVM Tomis Constanţa: Andrey Zhekov, Martin Nemec, Joao Massinatori Dias, Andrei Spînu, Dmitrii Bahov, Israel Rodriguez şi Răzvan Tănăsescu (libero). Au mai evoluat: Andrei Stoian şi Andrei Laza.
    Antrenori: Martin Stoev şi Radu Began
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE