More

    Ciprian Brata se reuneşte cu lotul Coronei Braşov

    brata

    Astăzi, lotul Coronei Braşov se reuneşte pentru primul antrenament din acest an. În tur, la echipa braşoveană a evoluat şi mijlocaşul sătmărean Ciprian Brata. În această pauză competiţională au apărut unele zvonuri cum că Brata ar fi dorit insistent de cei de la U Cluj, fapt confirmat şi de conducerea ardelenilor.

    Însă situaţia fotbalistului sătmărean este una mai complicată. Conform regulamentului nu poate evolua la o a treia echipă în acelaşi sezon, după ce a jucat trei meciuri oficiale la Pandurii Tg. Jiu şi 12 la Corona. Oricum, fotbalistul este sub contract cu Pandurii, dar este împrumutat la Braşov. „Mă voi prezenta la reunirea lotului Coronei Braşov, vom vedea până la urmă care va fi destinaţia mea. Adică voi rămâne sub Tâmpa sau mă voi întoarce la Tg. Jiu. La U Cluj nu aş fi putut evolua până după încheierea acestui sezon, aşa că nu avea rost să ajung la Cluj“, a spus Brata.

    Din păcate însă Corona nu traversează o perioadă prea bună, jucătorii având restanţe financiare de aproape patru luni. În turul de campionat Ciprian Brata a reuşit un gol pentru braşoveni şi două pase decisive.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE