18 June 2018

Ciprian Brata ar putea ajunge la „U“ Cluj

Filed under: Sport |

brata

Unul dintre jucătorii sătmăreni din Liga 1 îşi poate relansa cariera din retur. Este vorba despre mijlocaşul stânga de la Pandurii Tg. Jiu, Ciprian Brata. Se pare că jucătorul format la Satu Mare este dorit de U Cluj. În turul de campionat Ciprian Brata a fost împrumutat la Corona Braşov, dar formaţia de sub Tâmpa întâmpină mari probleme financiare, iar jucătorii au restanţe salariale de mai multe luni.

Brata este în continuare împrumutat de gorjeni la Corona Braşov, unde a avut o primă parte a sezonului bună, însă Pandurii doresc să-l direcţioneze spre Universitatea. Se pare că fotbalistul ar fi de acord cu această mutare. „Pot spune că mi-aş putea relansa cariera la Cluj. Vlad Munteanu este un antrenor tânăr, cu aspiraţii, care doreşte performanţă. Dacă cele două cluburi se vor înţelege, nu am nici o problemă să joc la Universitatea“, a completat Brata.

În cele 12 partide în care sătmăreanul a evoluat în prima parte a sezonului 2013-2014, Brata a reuşit un gol şi două pase decisive. Sătmăreanul ar putea să îl aibă coleg pe Călin Cristea, tot de la Pandurii, care este foarte aproape să se despartă de gruparea gorjeană.
Daniel C.

One Response to Ciprian Brata ar putea ajunge la „U“ Cluj

  1. Brata, fii atent, mai copile. Vlad Munteanu e presedintele de club, Mihai Teja e antrenorul de la U !!!

    U CLUJ FAN
    6 January 2014 at 16:26
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *