21 July 2018

Crin Antonescu: Anul încheiat a fost greu, însă trebuie să fim optimişti

Filed under: Politic |

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, arată, în mesajul său de Anul Nou postat pe Facebook, că anul care s-a încheiat a fost greu, însă românii trebuie să fie optimişti, el dând asigurări că vor fi respectate angajamentele asumate. ”Doresc să le urez tuturor românilor gândurile mele cele mai bune, sănătate, bucurie şi speranţa că anul ce va veni va fi mai bun şi mai prosper. Anul ce se încheie a fost unul greu, însă trebuie să fim optimişti şi să avem încredere în forţa noastră ca popor, că fiind uniţi avem şansa de a avea un viitor mai bun. 2013 a fost anul în care, după o perioadă grea prin care România a trecut, am reuşit să reparăm o parte dintre nedreptăţile făcute românilor şi să le oferim speranţa pentru o viaţă mai bună!”, a scris Antonescu pe pagina sa de Facebook.

El susţine că angajamentele asumate vor fi respectate. ”În noul an vom continua pe drumul început şi ne vom respecta angajamentele asumate în faţa românilor care ne-au acordat încrederea lor în 2012. Anul care vine este unul plin de provocări şi de momente importante”, arată liderul PNL.

One Response to Crin Antonescu: Anul încheiat a fost greu, însă trebuie să fim optimişti

  1. Crin, nu ii lasa nici in acest an si niciodata, pe cei de la putere, inclusiv pe ai tai, sa uite ce au promis si continua prin atitudinea ta si comportamentul tau sa le impui sa isi respecte promisunile si sa "nu o ia pe aratura" cum se vede clar ca au tendinta! Sper sa nu te superi dar intre unul caruia ii place sa doarma mai mult si unul care are o ata in spate il prefer de departe pe primul! Si daca nu vei avea suportul PSD, asa cum 100% va fi, lupta pana la capat! Succes, sanatate si putere tie si intregii tale familii!

    Liliana
    3 January 2014 at 22:17
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *