More

    CSM-CS ADEP Satu Mare, pe locul doi la Novi Sad

    volei

    Voleibalistele de la CSM-CS ADEP Satu Mare au participat recent la două turnee importante, unul în Olanda la Sint Anthonis (27-29 decembrie) şi unul în Serbia la Novi Sad (3-5 ianuarie). Asta înseamnă că elevele pregătite de Adrian Pricop nu au făcut pauză.

    În Olanda, fetele au jucat cu echipe din liga secundă olandeză, reuşind să învingă în toate cele trei meciuri cu 4-0, 4-0, respectiv 3-1, într-o competiţie rezervată senioarelor.

    A urmat apoi turneul internaţional din Serbia, unul dintre cele mai tari turnee din Europa, cu 140 de echipe la start, din care 78 de fete. Cadetele de la CSM-ADEP au jucat opt meciuri, împotriva unor adversare din Serbia, Croaţia, Muntenegru, Macedonia sau România. Din cele opt partide jucate gruparea sătmăreană a câştigat şapte, ajungând în finală cu echipa de pe locul cinci din liga ţării gazdă. După ce au condus cu 1-0 la seturi, fetele pregătite de Adi Pricop au pierdut cu 2-1, dar au primit laude din partea adversarelor. Meciurile s-au jucat într-o sală imensă, cu 11.000 de locuri. În urma acestor rezultate foarte bune, Adrian Pricop susţine că preşedintele CSM-ului, Valeriu Neagu, a promis să înfiinţeze o academie de volei la Satu Mare.

    La aceste două turnee au evoluat pentru CSM-CS ADEP Satu Mare Angelica Podină, Alexandra Mişca, Denisa Mocar, Beata Vaida, Alexandra Molnar, Adriana Matei, Natalia Preda, Daiana Adamcsik şi Natalia Acs – antrenor Adrian Pricop.
    Duminică, fetele vor juca de la ora 11.00, la sala LPS în cadrul ultimei etape din turul Campionatului Naţional, cu CSS 2 C.N.E. Baia Mare.
    Dani C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE