More

    CSM, fără adversar în prima etapă a returului

    csm

    Handbaliştii de la CSM Satu Mare ar fi trebuit să joace duminică, în cadrul primei etape din returul Diviziei A, pe teren propriu cu Extrem Baia Mare. Însă partida nu se va mai disputa. Motivul? Echipa băimăreană s-a retras din campionat, conform celor apărute pe site-ul Federaţiei Române de Handbal.

    Aşadar, pentru CSM returul va începe abia joi, când vor evolua pe teren propriu, de la ora 17.00, în compania celor de la CSS Sighişoara.

    Referitor la situaţia fostului jucător al CSM-ului, Janos Olah, se pare că situaţia lui a fost clarificată. Conform regulamentului forului naţional, un jucător venit din Liga Naţională s-a putut transfera la o echipă din Divizia A până pe 8 decembrie. Aşadar, handbalistul nu va putea evolua pentru echipa din Satu Mare.

    Luni, la Bucureşti vor avea loc alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei de Handbal. Cei trei candidaţi sunt Cristian Gaţu (preşedintele FRH din 1996), fostul internaţional Alexandru Dedu şi Remus Drăgănescu. De la Satu Mare vor participa la aceste alegeri trei structuri: CSM Satu Mare – reprezentant Valeriu Neagu, LPS Satu Mare – delegat Mihai Robescu şi CS ADEP Satu Mare – delegat Ioan Băban.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE