22 June 2018

De la videochat au ajuns mari vedete în România!

Filed under: Life |

6

Multe dintre domnişoarele care apar acum pe primele pagini ale tabloidelor au recunoscut că au făcut videochat în trecut… printre ele, Loredana Chivu, Marina Dima sau Andreea Popescu.

Mariana Moculescu a plecat în Austria de Sărbători şi s-a apucat de videochat. Potrivit romaniatv.net, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu a muncit câte 10-12 ore pe zi în luna decembrie şi a câştigat 4.000 de euro. Însă, nici în lunile anterioare nu i-a mers mai rău, când a câştigat între 2.000 şi 2.500 de euro.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a recunoscut că a făcut videochat la vârsta de 19 ani.

În urmă cu câţiva ani, şi asistenta TV Marina Dina s-a dezbrăcat în faţa camerei web pentru a stârni imaginaţia bărbaţilor dornici de experienţe sexuale virtuale.

Înainte de a se lansa în televiziune, şi asistenta lui Dan Capatos, Loredana Chivu, a făcut videochat. Totul s-a întamplat în urma cu câţiva ani, pe vremea când blonda nu era decât o simplă dansatoare în club.

5 Responses to De la videochat au ajuns mari vedete în România!

 1. Interesant acest blog mai ales ca vorbeste despre un set de informatii mai putin cunoscut in tara noastra si anume videochat-ul. Acesta este un subiect inca tabu pentru multe persoane din aceasta tara, dar asta nu poate insemna ca activitatea de videochat nu este una morala, ba din contra totul este pus la punct de legile existente in tara noastra. Este foarte util ca din acest blog putem afla mai multe informatii despre acest subiect tabu, deoarece numai in aceste conditii tinerele domnisoare vor avea ocazia sa afle realitatea despre videochat. Totul este legal, si datorita acestui blog putem afla si alte informatii utile despre videochat. Mai asteptam subiecte la fel de informative si cu siguranta voi mai intra pe acest portal deoarece detaliile de aici sunt foarte bine informate, ceea ce ma face sa devin un client al acestui tip de blog Ziua buna!

  caliman
  23 April 2015 at 20:14
  Reply

 2. Pai pana la urma e treaba lor, trebuie sa ai un venit si in functie de cheltuielile tale, iar daca videochatul ofera posibilitatea de a castiga multi bani, de ce nu? e legal pana la urma.

  Laura
  13 October 2017 at 12:25
  Reply

 3. Cu toate ca ne este greu sa acceptam, videochatul este domeniul de munca care a contribuit la succesul multor vedete de la noi din tara.

  Gabriela
  19 March 2018 at 11:50
  Reply

 4. Cred ca sunt mai multe vedete care au lucrat in videochat inainte de a ajunge sus. Pana la urma, este domeniul care le-a oferit posibilitatea de a avea nivelul de trai pe care si l-au dorit.

  Caroline
  2 April 2018 at 14:19
  Reply

 5. Nu vad o problema in a face videochat, indiferent ca sunt vedete sau nu, consider ca videochatul este un lucru care nu te injoseste in comparatie cu altele. pana la urma nu ai nicio legatura cu mebrii online, intre voi sta un calculator si confidentialitea imaginii tale.

  Ionela Toma
  1 May 2018 at 11:09
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *