More

    Denisa, în topul celor mai sexy voleibaliste

    mocar

    Pe lângă faptul că secţia de volei de la CS ADEP Satu Mare a reuşit să obţină rezultate notabile în ultimii ani, clubul se poate mândri şi cu faptul că sportivele atrag privirile spectatorilor, iar frumuseţea naturală a jucătoarelor le recomandă şi pentru orice prezentare de modă sau concurs de Miss.

    Conform site-ului de specialitate www.stiridesport.ro, una dintre elevele lui Adrian Pricop se află în topul celor mai sexy şase voleibaliste din ţară. Este vorba despre ridicătorul Denisa Mocar, care conform voturilor de până acum ocupă locul doi, cu 24,1%, după sportiva de la Rapid, Sânziana Matroc. În acest top select al frumuseţilor voleiului românesc se mai află Denisa Viloiu (CS Volei Alba Blaj), Ioana Maria Baciu (Dinamo București), Ana-Maria Grigoriu (CSM București) şi Anca Ioana Martin (retrasă din activitate). „Sincer, nu mă aşteptam să fiu propusă în acest top. Chiar dacă am primit mai multe propuneri de la case de modă, îmi doresc să mă axez pe volei. Deocamdată sunt în formare, iar pe viitor aş dori să ajung la o echipă mare din Europa“, a spus Denisa.

    De remarcat că Denisa Mocar evoluează şi pentru echipa de senioare a CSM Satu Mare, cu care a debutat în Divizia A 2 şi la finalul turului se află pe poziţia secundă.
    Dani C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE