More

    Distracţie şi voie bună în restaurante de Revelion

    prima

    Aproape toate localurile din municipiul Satu Mare au fost pline de petrecăreţi în noaptea de Revelion, mii de sătmăreni alegând să-şi petreacă cumpăna dintre ani în acest fel. Pe lângă meniurile bogate şi atent alese, sătmărenii care şi-au petrecut noaptea de Revelion în restaurante au avut parte şi de distracţie, trecând în noul an cu bucurie şi cu zâmbete pe faţă. În multe cazuri, şi autorităţile locale şi judeţene au petrecut noaptea de la cumpăna dintre ani alături de cetăţeni.

    Distracţie pe cinste la Romantic
    La restaurantul Romantic au petrecut noaptea de Revelion circa 260 de persoane. Printre acestea au fost şi preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, directorul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice, Ioan Mircea Ardelean, sau directorul Casei Corpului Didactic, Ioan Viman, alături de soţii şi prieteni. Vicepreşedintele Mircea Govor a declarat că se află la această petrecere alături de familie şi prieteni. “Este o petrecere foarte reuşită. După ce am sărbătorit trecerea în Noul An în centrul oraşului, alături de 20.000 de sătmăreni, m-am retras aici să sărbătoresc alături de familia mea, de fratele meu, nepoata, finii mei şi de mulţi prieteni apropiaţi. Atât Ioan Mircea Ardelean, cât şi Ioan Viman s-au bucurat de petrecerea de la Romantic afirmând că este un semn bun pentru anul 2014.
    Cei care au petrecut Revelionul aici au avut parte de o distracţie pe cinste alături de Fraţii Morar din Zalău.

    romantic

    PNL-iştii s-au distrat la Insomnia
    La Clubul Insomnia au petrecut cumpăna dintre ani circa 200 de sătmăreni, majoritatea membri PNL, printre care şi europarlamentarul Ovidiu Silaghi, directorul de campanie al lui Crin Antonescu pentru alegerile prezidenţiale, Niels Schnecker, care şi-a sărbătorit şi ziua de naştere, preşedintele CJ, Adrian Ştef, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, city-managerul Dan Băbuţ, precum şi alţi membrii PNL. “Sătmărenii petrec foarte frumos de Revelion, foc de artificii, mâncare bună. Ştiu să se distreze pe cinste”, a spus Niels Schnecker. “Este excelent, mă simt foarte bine”, a spus şi Ovidiu Silaghi, în timp ce Marcela Papici a afirmat că “petrecerea este extraordinară şi că între prieteni se simte foarte bine la cumpăna dintre ani”.Buna dispoziţie a fost asigurată de DJ-ul localului.

    Circa o sută de persoane la Mioriţa
    Circa o sută de sătmăreni, printre care şi prefectul Eugeniu Avram, sau preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan, au ales să-şi petreacă noaptea de Revelion la restaurantul Mioriţa. Potrivit acestora, meniul a fost bun şi ales cu grijă, iar buna dispoziţie a fost asigurată de cunoscutul DJ Cliff. Prefectul Eugeniu Avram a declarat că se distrează foarte bine alături de prieteni şi cunoştinţe. “Mă simt excelent aici în mijlocul prietenilor şi cunoscuţilor, lucru care le doresc tuturor sătmărenilor să se simtă bine în noaptea de Revelion”, a spus prefectul.
    La restaurantul Aurora au petrecut cumpăna dintre ani circa 60 de sătmăreni, printre care şi fostul şef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă col (r) Gheorghe Strâmb. Şi aici, petrecăreţii s-au bucurat de meniuri alese şi de muzica bună prezentată de DJ Cătălin.

    insomnia

    Dans şi voie bună la Daemi, Poiana Codrului şi Paloma
    La restaurantul Daemi au petrecut circa 200 de sătmăreni, printre care şi senatorul sătmărean Pataki Csaba. Acesta ne-a declarat că se află aici împreună cu soţia şi prietenii. “Petrecerea este foarte frumoasă, atmosfera este bună şi mă simt excelent”, a mai spus senatorul sătmărean. Pe lângă meniul atent ales pentru o astfel de noapte, cei care au petrecut noaptea de Revelion aici s-au bucurat de muzica şi buna dispoziţia asigurate de trupa Amulette.
    Voie bună şi distracţie în noaptea de Revelion a fost şi la restaurantul Poiana Codrului, unde au petrecut peste 200 de sătmăreni. La un moment dat, după miezul nopţii aici şi-a făcut apariţia şi primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, care a petrecut o bună bucată de vreme alături de sătmăreni. Meniul a fost foarte bun, conform celor afirmate de sătmăreni, iar muzica a fost asigurată de trupa Argus.
    Aproape 400 de persoane, de toate categoriile de vârstă, şi-au petrecut noaptea de Revelion la restaurantul Paloma. Aici buna dispoziţie a fost asigurată de membrii trupelor Sincron şi Bravo.

    Florin Dura

    catalin

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE