More

    Distracție și voie bună la revelionul funcționarilor sătmăreni

    primarie

    Anul 2014 a început destul de bine pentru funcționarii din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare, respectiv din serviciile publice subordonate administrației locale, printre care Direcția de Impozite și Taxe Locale, Administrația Domeniului Public, Poliția Locală, Direcția de Evidență a Persoanelor, Serviciul Public de Asistență Socială, SC Apaserv SA și Transurban.

    Și asta pentru că aceștia au participat la revelionul funcționarilor din administrația publică sătmăreană, eveniment care a avut loc sâmbătă seara și care a ținut până târziu în noapte. Sutele de funcționari publici sau personal contractual au dansat și au cântat pe muzica mixată de către DJ Dacian Codreanu, care nu le-a lăsat niciun moment de respiro, ținându-i pe ringul de dans cu piese de toate genurile și pentru toate gusturile.

    În jurul orei 20.30 și-a făcut apariția și primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, fiind primit cu ropote de aplauze de către subordonați, extrem de fericiți că după două săptămâni de vacanță prelungită au avut ocazia să sărbătorească din nou. Edilul șef sătmărean a fost prins la rândul său de ritmul muzicii și a urcat pe ringul de dans, demonstrând că nu este străin de arta dansului. Una peste alta, anul începe foarte bine pentru funcționarii publici și pentru personalul contractual din cadrul administrației locale.
    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE