24 April 2018

Dr. Galajda Zoltan reacţionează faţă de ultimele ironii

Filed under: Locale |

Ironizat pentru proiectul noii Secţii de chirurgie cardiovasculară din cadrul Spitalului, medicul Galajda Zoltan a prezentat stadiul proiectului, arătând că acesta s-a desfăşurat mai anevoios din cauza faptului că personalul a fost instruit de la zero. Potrivit acestuia, s-au realizat 220 de operaţii vasculare pentru pacienţi care au fost refuzaţi în altă parte şi opt operaţii pe cord deschis. Acesta a ţinut să mai precizeze că înfiinţarea unei secţii de chirurgie cardio-vasculară a fost o realizare importantă pentru judeţul Satu Mare, în ţară existând astfel de secţii doar în Bucureşti, Târgu Mureş, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov şi Constanţa.”Au fost făcute unele declaraţii care au fost în neconcordanţă cu realitatea. Secţia a pornit de un an, perioadă în care au fost efectuate 219 intervenţii de chirurgie vasculară, din care 67 de intervenţii pentru salvarea de membru inferior, şapte intervenţii pe carotidă. În paralel cu operaţiile, s-a efectuat pregătirea teoretică şi practică a personalului de la compartimentul de chirurgie cardiovasculară”, a arătat dr. Galajda Zoltan în intervenţia sa.
Ciprian Bâtea

4 Responses to Dr. Galajda Zoltan reacţionează faţă de ultimele ironii

 1. Prof Galajda este un om deosebit! nu stim sa apreciem valorile!

  Anca
  16 februarie 2014 at 13:15
  Răspunde

 2. sunt din Oradea si am fost cu fratele meu la Satu Mare pt o operatie de fistula,am toata lauda pt el si personalul de la chir vasculara,asa devotament nu am intalnit nicaieri si spun asta dupa 10 ani petrecuti pin spitalele din Oradea.Omul acesta i a salvat viata fratelui meu atunci cand cei de la dializa nu au mai putut face nimic pt el si cu un singur telefon ne a primit la Satu Mare unde in cele cateva zile nu am simtit nuci o clipa ca suntem departe de casa.Tineti aproape oamenii de calitate ca sunt putini si greu de gasit.

  florina eles
  17 februarie 2014 at 12:45
  Răspunde

 3. cand nimeni nu i mai dadea nici o sansa fratelui meu am apelat la dl dr Galajda care ne a primit impreuna cu personalul de ch vasculara Satu Mare cu mare profesionalism ,atentie nu am simtit nici o clipa ca suntem departe de casa .Dupa ani petrecuti prin spitalele din Oradea pot spune ca acest dr este un salvator un om modest si deosebit care trebuie tinut la noi .La noi In Oradea nu avem nici un dr care sa faca o fistula ,dar dializa geme de pacienti care trebuie sa mearga in alte orase cu ce pot altii fara picioare sau maini.Multe multumiri d le dr si sa aveti multa sanatate. Florina Eles

  FLORINA ELES
  17 februarie 2014 at 13:05
  Răspunde

 4. Un Om de Maaaare valoare . Cine nu stie sa ii aprecieze azi calitatile, maine s-ar putea sa ii devina pacient. Mie mi-a salvat viata. Dumnezeu sa il binecuvinteze si sa -l ocrpoteasca . Pacat ca noi romanii nu stim sa tinem de adevaratele valori.Toata stima si respectul pentru Dl Profesor Galajda Zoltan.

  todor ecaterina arad
  18 martie 2014 at 00:07
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *