More

    Final de vacanţă pentru Olimpia

    oli

    Jucătorii Olimpiei s-au reunit ieri(n.r. miercuri) dimineaţă la stadion hotărîţi să facă o pregătire bună de iarnă care să-i ajute să-şi îndeplinească obiectivul stabilit de conducere, calificarea în play-off.

    Antrenorii Tibi Csik şi Lulu Dragomir au avut la dispoziţie 31 de jucători, trei dintre ei, Villand şi fraţii Lemac, absentînd motivat.

    Deocamdată, singurele noutăţi în lot vin din zona juniorilor republicani de unde au fost promovaţi şase băieţi ce se vor pregăti cu echipa şi dacă vor da randament vor fi păstraţi şi pentru campionat. De asemenea au apărut la antrenamente Claudiu Ciocotişan, revelaţia ligii a 4-a , un jucător care s-a evidenţiat în toamnă la Schwaben Cămin , precum şi Petre Costea de la Fehergyarmat, coleg de generaţie cu Florin Mureşan, Walter Heil şi Miron Bogdan în generaţia 90 de la LPS.

    Antrenorul Tibi Csik spune că personal e mulţumit de lot dar nu exclude şi varianta unor transferuri care să aducă un plus la echipă.

    “Eu personal sînt mulţumit cu jucătorii din lot şi sînt convins că dacă vom face o pregătire putem să ne atingem obiectivul. Ne pregătim pe plan local pînă pe 26 ianuarie cînd vom urca în cantonament la Ocna Şugatag. Avem programate deja şi primele jocuri amicale şi în funcţie de vreme vom vedea şi unde vom juca amicale şi în februarie” a spus Csik .

    Primul amical se va juca pe 19 ianuarie la Nyirbator cu formaţia locală iar apoi Olimpia va merge la Salonta pentru un meci test cu echipa de liga 1, FC Botoşani.
    “Sînt optimist şi cred că vom face un retur bun, mai ales că programul ne avantajează oarecum. Avem de jucat cinci meciuri acasă şi doar trei în deplasare iar în toamnă am demonstrat că pierdem greu puncte” a declarat căpitanul Cosmin Iuhas. Chiar dacă a venit la stadion, Ervin Zsiga va absenta de la prima parte a pregătirilor, acesta fiind în program de recuperare după operaţiile suferite la ambii genunchi.

    Iată lotul Olimpiei prezent la reunire:
    Anca, Şuta şi Miron-portari, Mureşan, Ene, Moş, Munteanu,Molnar, Iuhas, Sabău, Kinczel, Micaş, Schwarczkopf, Zsiga, Hanus,Roatiş, Feier, Roghină, Gavrilescu, Dragoş, Bujor, Prodan, Bălău, Marinaş, Nagy Otto, Paul Cristian, Mircea Donca, Adrian Rus, Cosmin Bura de la juniorii A de la Olimpia şi LPS, Ciocotişan Claudiu de la Cămin, Petru Costea de la Fehergyarmat. Au absentat Villand şi fraţii Denis şi Brian Lemac.
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE