25 April 2018

„Gașca Nebună“ a bătut tot la Cupa „Sport Mania“

Filed under: Sport |

fotbal

Primul turneu de futsal din noul an a fost organizat de profesorul Dacian Nastai și le-a fost rezervat tinerilor născuți pînă în 1995. O competiție foarte interesantă dacă ținem cont că juniorii s-au organizat singuri și n-au avut niciun antrenor sau instructor pe bancă. La start au fost 13 echipe alcătuite în mare măsură din juniori legitimați la echipe din județ, vecinii din Sălaj de la Șimleul Silvaniei fiind singurii din afara Sătmarului.
”Am vrut să vedem cum se descurcă singuri și cum văd și singuri fotbalul. Sînt extrem de mulțumit de ce am văzut și pot spune că avem în județ copii talentați, doar trebuie să ne îngrijim noi cei mari de ei și să le oferim condiții pentru performanță”, a spus Dacian Nastai.
După o zi plină de fotbal, Gașca Nebună a luat trofeul. Echipa formată în mare parte din juniorii A de la Olimpia, pregătiți de Cristi Popa, a suferit doar în sferturi cînd a trecut greu, la lovituri de departajare de juniorii B de la LPS cu doi ani mai mici, transformați în FC Gremio. În semifinale, Gașca Nebună a trecut de Sportul Șimleu cu 11-0 iar în finală de Recolta Dorolț cu 2-1.
Finala mică: Sportul Simleu – Puştii lui Wenger 1-1 ( 1-2)
Evidențiatul jocului: Tartiu Alex
Finala mare: Recolta Dorolț – Gașca Nebună 1-2
Evidenţiatul jocului: Paul Cristian
Premii speciale: cel mai bun portar Cherecheș Raul – Recolta Dorolţ, golgeterul competiției Brian Lemac – Gașca Nebună, cel mai tehnic jucător Chivari Denis – Puștii lui Wenger
Lotul echipei Gasca Nebuna este următorul: Donca Mircea, Stoica Alex, Cireap Ciprian, Otto Nagy, Brian Lemac, Horvat Roland, Rus Adrian, Paul Cristian.
Florin Mureșan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *